Övrigt

Stort tack till alla medlemmar!

2016-04-08 08:47 #0 av: Loris M

Idén till den här sajten växte fram för drygt en vecka sedan och nu är sajten lanserad och ingår i Ifokus nätverket.  Kul!  Glad

Jag startade sajten under "Fria" då jag saknade en sajt där vi kan diskutera jämlikhet och olika aspekter av den. Oavsett om du är homosexuell, invandrare eller har ett funktionshinder, tenderar samhället att se på dig som en avvikare och att utesluta dig från gemenskapen på olika sätt. Även om vi i Sverige kommit väldigt långt när det gäller jämlikhet och alla människors lika värde så finns det mycket kvar att göra. Inte minst när det gäller attityder. Att ändra en lag kan man göra över en natt, men att andra våra attityder och värderingar är betydligt svårare.  

Pixabay.com

Sajten växer och jag är glad över responsen jag fått och att vi redan är 25 medlemmar. Stort tack till er alla som vill vara med och bygga upp den här sajten! Blomma

Jag har inte hunnit skriva så mycket på sajten och det hoppas jag att ni har överseende med. Vi får helt enkelt hjälpas åt att utforma sajten tillsammans. Saknar ni några diskussionskategorier eller har idéer om vilka ämnen kan tas upp, skriv gärna här i tråden eller starta egna trådar. 

Tack för att ni engagerar er i jämlikhetsfrågor! Hjärta

Sajtvärd för Förskolan, Lika villkor och Bokcirkel

Medarbetare: Multikulturellt 

Anmäl
2016-04-08 08:52 #1 av: Magi-cat

Tack för att du startar sajten om lika villkor för alla! Hjärta

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade Fenomen. 

Anmäl
2016-04-08 09:04 #2 av: [NeferNefer]

Tack, kloka, fina Loris för en fantastisk sajt Blomma

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.