Övrigt

Martha, Niki och hiphop-dansen

2016-11-26 20:58 #0 av: Loris M

Från SVTplay:

"Hiphop-dansarna Martha Nabwire och Niki Tsappos bryter ny mark och erövrar världen genom sin dans. Med extrem talang tar de över i en mansdominerad värld där killarna alltid tagit plats medan tjejerna stått vid sidan av och hejat på. När de deltar i tävlingen Juste Debout i Paris har de chans att vinna det finaste priset på den internationella streetdance-scenen. Och därmed bli de första kvinnliga världsmästarna. Detta är Tora Mårtens film om Martha och Nikis kärlek till dansen och till varandra. Men det är också en film om vänskap som ställs på prov och om att hitta sin plats, sina önskningar och sin egen väg i livet. Det är en hyllning till dansen, till vänskapen, till hiphopen."

http://www.svtplay.se/video/10840409/martha-niki/martha-och-niki-1?info=visa

Sajtvärd för Förskolan, Lika villkor och Bokcirkel

Medarbetare: Multikulturellt 

Anmäl
2016-11-26 21:07 #1 av: [Otippbar]

Blir en fin 1:a advents-dokumentär att se på imorgon :)

Anmäl
2016-11-26 21:17 #2 av: Loris M

#1 Jag har tittat bara på de första ca fem-sex minuterna, men kommer att se hela filmen. Även om hiphop inte är min grej så är deras dans helt fantastisk. 

Sajtvärd för Förskolan, Lika villkor och Bokcirkel

Medarbetare: Multikulturellt 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.