Politik

Stoppa massinflyttningen till Stockholm!

2018-05-08 05:56 #0 av: Loris M

"Stoppa massinflyttningen till Stockholm 

Vi måste omgående sätta stop för den oansvariga inflyttningspolitiken från landsbygen till Stockholm. Stockholm kan inte ensamt ta ansvar för alla landsändar som inte klarar av att ta hand om sina invånare själva. Vi i Alternativ Stockholm (AS) vill minska inflyttningen till Stockholm från landsbygden med nittio procent. Vi menar att det är bättre att stödja den krisdrabbade landsbygden i närområdet. Den oansvariga massinflyttningen från ladsbygden har lett till att det numera råder en stor bostadsbrist och hög arbetslöshet i Stockholmsområdet. Vi menar att det är bättre att ta hand om de Stockholmare som redan bor i Stockholm än att ständigt fylla på med nya landsortsbor som det varken finns arbete eller bostäder till. Denna oansvariga massinflyttningspolitik har även lett till att Stockholms skolor och sjukhus går på knäna. Med en ansvarfull inflyttningspolitik skulle vi kunna göra de nödvändiga satsningarna inom tex Stockholms äldreomsorg. Vi i Alternativ Stockholm (AS) är djup oroade över att Stockholms unika särart är hotad. Av denna anledning föreslår vi att knätofsar och nyckelharpor förbjuds på allmän plats då de är en invasiv kulturyttring som inte har en naturlig anknytning till Stockholm. Vidare är vi för ett repatrieringsprogram där utomsockens skall få hjälp att flytta hem till sina egna kommuner och landsändar.
Alternativ Stockholm partiet för verkliga Stockholmare. Vi ger röst åt alla urstockholmare som alltför länge knutit näven i fickan. 
Alternativ Stockholm (AS) ett landsbygdskritiskt parti.

(OBS satir) Det är alltid obehagligt att vara den som upplevs som ett problem. Perspektivförskjutningen gör att texten går att använda som ett intressant diskussionsunderlag"

Texten är skriven av Gabriel Angel Guiance i Facebook-gruppen "Lärare mot rasism" 

Sajtvärd för Förskolan, Lika villkor och Bokcirkel

Medarbetare: Multikulturellt 

Anmäl
2018-05-08 11:21 #1 av: [NeferNefer]

Roligt och tänkvärt Tummen upp

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2018-05-09 01:19 #2 av: VoxBauers

Tankeväckande! Tummen upp Skrattar

                                                               www.voxbauers.weebly.com                                                                  www.cornishrex.se

Anmäl
2018-05-09 15:07 #3 av: Magi-cat

Bra satir skulle kunna vara i princip sann.

Jag märkte hur jag läste allt snabbare och började formulera dräpande svar i huvudet. Skrattar Tills jag kom till knätofsarna. Där någonstans trillade polletten ner.

Tummen uppSkrattar

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade Fenomen. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.