Övrigt

Mikrochippad befolkning

2018-05-14 13:34 #0 av: Huygens

Hur långt är kontrollerarna ovanför myndighetsnivå redo att gå för att få slutgiltig kontroll över mänskligheten?


I Kina inför myndigheterna nu "god medborgare"-poäng. Om du inte anses vara en "god medborgare" dras poäng av från dej enligt något slags godtyckligt mönster.

Redan har kritiska kinesiska journalister råkat ut för att dom har så få "god medborgare"-poäng att dom inte kan ansöka om att få bostad i det totalitära Kina. Myndigheterna planerar även att installera miljontals, kanske miljarder övervakningskameror med ansiktsigenkänning.

På vissa arbetsplatser i Kina inför man elektronisk humörövervakning av anställda. Du får en liten hjälm med elektroder mot huvudet som mäter hur du mår så att chefen får möjlighet att "hjälpa" dej om du börjar mår dåligt. Det handlar inte om att läsa dina tankar, ännu.


Första steget var att göra befolkningen beroende av handhållen elektronik, nästa steg är att göra folk beroende av bärbar (som i kläder/glasögon) elektronik. Sista steget kommer att vara implantat.

Dana Ashlie har en egengjord dokumentär med titlen Hur lång tid kvar till Global Schack Matt? Hennes perspektiv är kristet, men även för en ateist är det överraskande hur nära verkligheten är profetian. (YT/Dana Ashlie, 2018-05-12, 31 min)

Likaså har Icke varnat för denna utveckling ända sedan 1990-talet. Den gången skrattade folk åt honom, men nu väntar mikrochippen på oss runt hörnet. Makthavarnas slutmål är att plantera in obligatoriska mikrochip i våra hjärnor och det kommer troligen att börja i Kina, USA och Sverige. (YT/David Icke, 2018-05-14, 14 min)


Anmäl
2018-05-15 16:19 #1 av: Huygens

En dataexpert varnar för att Vilddjurets Nummer kan hackas. Data i ditt implanterade mikrochip kan användas mot dej. DM


Anmäl
2018-05-18 22:42 #2 av: Huygens

Beskrivning på kinesiska fabrikers övervakning av anställdas känslor. Tekniken närmar sej att kunna läsa enskilda personers tankar. CSO, 2018-04-30

Den elektroniska övervakningsapparaten ser ut som en skyddshjälm och bärs av den anställde hela dagen. Vrede, oro eller depression kan snabbt upptäckas och den anställde kan flyttas till en mindre krävande uppgift av chefen.

Om ett antal år kommer det inte krävas "hjälmar".


Anmäl
2018-05-20 12:01 #3 av: Huygens

I en två år gammal video visar det sej att Google ser som sin framtidsplan att styra och kontrollera allmänhetens beteenden tillsammans med Facebook. DailyMail, 2018-05-18

Principen med "god medborgare"-poäng ingår i Googles tänkta metoder. Olyckligtvis eller avsiktlig avslöjades Cambridge Analyticas extraktion av personinfo överlämnad av Facebook.


Googles avser att motverka fattigdom och sjukdomar i världen genom att formge människors personligheter.

Googles målsättning med att styra och förändra, förändra och styra enskilda personers beteenden syftar till att skapa ett "bättre" samhälle. Hedersord.

Bättre för Illuminatifamiljerna.


Anmäl
2018-09-17 19:06 #4 av: Huygens

Fan Bingbing gavs 0 procent på Kinas senaste "social ranking" av myndigheterna. Det innebär att hon inte kan låna pengar och förlorade en rad andra mänskliga rättigheter i samhället. SVT

Hon är dessutom "försvunnen" sedan 1 juli. Misstankarna är att hon blev för populär och fängslats eller avrättats.


Anmäl
2018-09-18 20:40 #5 av: Stallmima

Usch och fy för detta om det skulle hända, vem skall övervaka övervakarna?  Fast håller med till en viss del att vissa skulle behöva övervakas med gps-chip (nu finns det ju inte, än så länge!)  Grova rymningsbenägna brottslingar tex 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.