Övrigt

Mikrochippad befolkning

2018-05-14 13:34 #0 av: Huygens

Hur långt är kontrollerarna ovanför myndighetsnivå redo att gå för att få slutgiltig kontroll över mänskligheten?


I Kina inför myndigheterna nu "god medborgare"-poäng. Om du inte anses vara en "god medborgare" dras poäng av från dej enligt något slags godtyckligt mönster.

Redan har kritiska kinesiska journalister råkat ut för att dom har så få "god medborgare"-poäng att dom inte kan ansöka om att få bostad i det totalitära Kina. Myndigheterna planerar även att installera miljontals, kanske miljarder övervakningskameror med ansiktsigenkänning.

På vissa arbetsplatser i Kina inför man elektronisk humörövervakning av anställda. Du får en liten hjälm med elektroder mot huvudet som mäter hur du mår så att chefen får möjlighet att "hjälpa" dej om du börjar mår dåligt. Det handlar inte om att läsa dina tankar, ännu.


Första steget var att göra befolkningen beroende av handhållen elektronik, nästa steg är att göra folk beroende av bärbar (som i kläder/glasögon) elektronik. Sista steget kommer att vara implantat.

Dana Ashlie har en egengjord dokumentär med titlen Hur lång tid kvar till Global Schack Matt? Hennes perspektiv är kristet, men även för en ateist är det överraskande hur nära verkligheten är profetian. (YT/Dana Ashlie, 2018-05-12, 31 min)

Likaså har Icke varnat för denna utveckling ända sedan 1990-talet. Den gången skrattade folk åt honom, men nu väntar mikrochippen på oss runt hörnet. Makthavarnas slutmål är att plantera in obligatoriska mikrochip i våra hjärnor och det kommer troligen att börja i Kina, USA och Sverige. (YT/David Icke, 2018-05-14, 14 min)


Anmäl
2018-05-15 16:19 #1 av: Huygens

En dataexpert varnar för att Vilddjurets Nummer kan hackas. Data i ditt implanterade mikrochip kan användas mot dej. DM


Anmäl
2018-05-18 22:42 #2 av: Huygens

Beskrivning på kinesiska fabrikers övervakning av anställdas känslor. Tekniken närmar sej att kunna läsa enskilda personers tankar. CSO, 2018-04-30

Den elektroniska övervakningsapparaten ser ut som en skyddshjälm och bärs av den anställde hela dagen. Vrede, oro eller depression kan snabbt upptäckas och den anställde kan flyttas till en mindre krävande uppgift av chefen.

Om ett antal år kommer det inte krävas "hjälmar".


Anmäl
2018-05-20 12:01 #3 av: Huygens

I en två år gammal video visar det sej att Google ser som sin framtidsplan att styra och kontrollera allmänhetens beteenden tillsammans med Facebook. DailyMail, 2018-05-18

Principen med "god medborgare"-poäng ingår i Googles tänkta metoder. Olyckligtvis eller avsiktlig avslöjades Cambridge Analyticas extraktion av personinfo överlämnad av Facebook.


Googles avser att motverka fattigdom och sjukdomar i världen genom att formge människors personligheter.

Googles målsättning med att styra och förändra, förändra och styra enskilda personers beteenden syftar till att skapa ett "bättre" samhälle. Hedersord.

Bättre för Illuminatifamiljerna.


Anmäl
2018-09-17 19:06 #4 av: Huygens

Fan Bingbing gavs 0 procent på Kinas senaste "social ranking" av myndigheterna. Det innebär att hon inte kan låna pengar och förlorade en rad andra mänskliga rättigheter i samhället. SVT

Hon är dessutom "försvunnen" sedan 1 juli. Misstankarna är att hon blev för populär och fängslats eller avrättats.


Anmäl
2018-09-18 20:40 #5 av: Stallmima

Usch och fy för detta om det skulle hända, vem skall övervaka övervakarna?  Fast håller med till en viss del att vissa skulle behöva övervakas med gps-chip (nu finns det ju inte, än så länge!)  Grova rymningsbenägna brottslingar tex 

Anmäl
2018-09-23 18:01 #6 av: [Elementhus]

Otäcka händelser med mer korrekthet än människan förstått, jobbig  länk men ändå viktig .

https://www.svd.se/sa-overvakas-du-pa-jobbet--kepsar-mater-hjarnan#sida-7

Anmäl
2018-10-03 16:56 #7 av: Huygens

Troligen är det så att Kinas Kommunistparti pumpar ut fler lögner om Fan Bingbing. Fortfarande vet ingen om hon är i livet eller om hon har avrättats. SVT


Anmäl
2018-10-03 18:07 #8 av: wildfire

#5 Vi ärr redan där med all teknik , vi är fångade i spindelnätet kan man säga och se bara på dom sociala medier som finns så som facebook, Instagram med flera så är alla sammankopplade så du kan logga in och sen kan miljontals konton kapas.

Om tre veckor har jag inte internet för jag ger upp och anser att det är mer värt att satsa på mina vänner som finns i verkliga livet och vara i umgänge med dom genom en dator.

Kina ligger så långt före oss och jag är nyligen hemkommen från Hongkong så jag kan intyga att där är övervakning men också med god avsikt just för kriminalitet men ändå ska världen övervakas så här så är jag inte intresserad att vara med i den.

Den är inte avsedd för oss människor längre, tvärtom allt är en enda övervakning nåt vi inte ska hänga med i och acceptera men vi har tyvärr inga val.

Anmäl
2018-10-06 14:51 #9 av: Huygens

Ett kort videoklipp från historikern Richard Dolan, som tar upp ämnet elektronisk övervakning. Det intressanta är att metoderna först införs utanför USA och Europa för att sedan föras över till USA och Europa.

(YT/Richard Dolan, 2018-10-03, 5 min)


Är Facebook en opålitlig apparat för massövervakning, helt utan datasäkerhet?

Facebook/Yahoo/Instagram hackat igen? Vi hade i veckan några artiklar där 50 miljoner konton på Facebook ansågs hackade. Förklaring saknas eller är ytterst skissartad. I fasadmedia framställs det som att Facebook är hjälplösa och helt sårbara, utan förmåga att klara intrång, hackare och utan skydd. SVT, 2018-10-01

Tro på det.

Charaden som Facebook (CIA) spelar upp för världen, markeras i fasadmedia med dom betryggande orden att "inget skyddar dej". SVT, 2018-10-01


Mänskliga rättigheter och skyddet för den enskilde är i stort sett utraderat i Kina. Makthavarna skrattar åt västvärlden som ger kriminella långa fängelsestraff, där staterna slösar bort pengar i åratal på att hysa fångarna. Dom kinesiska makthavarna skryter ibland med att i Kina har man bara korta fängelsestraff.

Förklaring?

Politisk opposition, bankrånare, våldtäktsmän osv, sitter sällan mer än några veckor i fängelse. En skyndsam rättegång, sällan med möjlighet till överklagan och sedan avrättas dom dömda raskt. Det finns därför sällan långa fängelsestraff.


Anmäl
2018-10-10 17:55 #10 av: Huygens

Hjärntvätt och omskolningsläger införs nu i Kina som lagliga myndighetsverksamheter mot avvikande medborgare och mot personer som hyser religiösa uppfattningar. SVT

Alla ska tänka likadant.

MKULTRA i ny tappning eller bara i ett något annat format?


Anmäl
2018-10-12 16:55 #11 av: wildfire

#10 Ja vad säger man, det är hemskt och jag vill bara lägga en pizza på alltihop Kräks

Snygg taktik att kalla det för arbetsträningscenter, ingen rök utan eld där inte.

Vad menar man men "onormala skägg"? idag kan skägg se ut hur som helst så vad är onormalt egentligen.

Nu kan jag säga att jag gillar att besöka Kina utan tvekan och övervakningen får mig att känna mig trygg men det går till överdrift och forma om människor då går man utanför gränsen och kränker deras integritet.

Hong Kong  är ganska så säkert att resa till och även för ensamresenärer, visst det är ficktjuvar med mera i farten som överallt annars  men i stort så känner man sig trygg där och Kineserna är ett trevligt folk men det där myndigheterna har för sig med kontroll, övervakning, omskolning med mera där trampar man lite väl långt.

Missförstå mig inte övervakning är idag bra att ha och den behövs med tanke på terror med mera men den ska inte inkräkta på integritet och inte heller val av religion så länge religion inte är skadlig för den som utövar den och att den övergått i extremism.

Dom "vanliga" människor jag mött där har vart så himla trevliga och jag trivs så bra med Kineser däremot deras myndigheter borde nån ta i örat för det går till överdrift och människor ska kunna leva och bara vara sig men hur ska dom leva upp till det med dom krav som ställs tekniskt  på dom varje dag.

I en perfekt värld behövs ingen övervakning men världen är idag inte perfekt men minns ni hur det var innan vi fick övervakningskameror i butiker med mera och hur starkt vi reagerade på att bli filmade och övervakade vi höll på att smälla av i ren protest.

Idag är det en naturlig del av vår vardag den där vardagen som vi protesterade mot nåt så hemskt och går jag till mig själv personligen så skulle jag känna mig obekväm om jag besöker en butik som inte är övervakad just för det är för vår egen säkerhet.

Sen att det går i överdrift så som med chipp och man får inte ta bort valmöjligheter för människor att avgöra vad dom vill ha och inte så som det är idag för vi tvingas in i en värld alla inte vill ha del i, jag ska leva utan internet som jag skrev ovan men det återstår att se hur himla bra det går men här har vi just en sån sak att val knappt finns och människor blir utanför om dom inte är konstant uppkopplade. Bara det är kontroll och övervakning.

Inget ska vara tvång det ska finnas valmöjligheter för alla oavsett för ingen ska bli utanför.

Skulle det bli obligatoriskt med chippen då skiter jag i det här och jag hoppar framför närmaste tunnelbanetåg  för nåt chipp får man inte in i kroppen på mig däremot kan jag känna en viss trygghet med övervakning så som på flygplatser med mera. Jag gillar den inte men mycket är också till för oss så vi ska känna en trygghet.

Sen är det ju så också att har vi inget att dölja så behöver vi inte vara rädda tvärtom säkerheten är där för oss.

Anmäl
2018-10-12 19:00 #12 av: Huygens

Jag har en liten annan åsikt på den sista punkten.

Alla har vi något att dölja, även om det är som Elon Musk säger, mestadels saker som är pinsamma men kan också vara viktiga. Ett exempel är två kvinnor som via telefon diskuterade sina problem på jobbet. Den ena kvinnan spelade in samtalen och lät den andra kvinnans kollegor lyssna på samtalet. 

Det blev roligt.

Resultatet var en omöjligt situation.

Tänk efter själv nästa gång du pratar med någon förtroligt om problem med t ex arbetskamrater, bekanta eller släkt. Vill du att alla ska känna till vad du säger?


Idag marknadsför Illuminati att alla människor ska skaffa sej mikrofoner (Siri, Alexa mm) som spelar in att allt vad du säger i hemmet. Informationen sänds sedan till CIA/NSA i Langley, Virginia, USA eller GCHQ i Storbritannien och kan avlyssnas på vägen av en variation hackare och kriminella. SVT, 2018-10-09

Eller Smart-TV:n som filmar dej i ditt eget hem utan att du vet om det, även när du tror att din Samsung Smart-TV är avstängd (tråd).


Problemet är att vissa av dessa pinsamheter kan utnyttjas av myndigheterna som påtryckningsmedel. I Sydkorea har säkerhetstjänsten lyckats pressa chefsåklagare att avgå genom att via styrd media avslöja existensen om utomäktenskapliga barn hos åklagarna.

Av just den orsaken infördes det i USAs konstitution år 1776 ett totalt förbud mot myndigheter och regering att avlyssna privatsamtal. Bakgrunden var att Storbritanniens kung på 1700-talet hade spioner överallt som avlyssnade vanligt folk och sedan skrev ner ifall någon hade kritiskt tänkanden mot kungen, kyrkan eller adeln. Dessa personer utpressades, hotades, avrättades sedan i vissa fall eller fängslades på livstid.


Och i modern tid:

USA:s Kongress diskuterade i 5 års tid Snowdens avslöjande om NSAs olagliga avlyssning av alla amerikaner och sedan la Obama locket på. NSA:s avlyssning är fortfarande olaglig och mot USA:s Konstiution, men inga viktga politiker verkar bry sej pga kontroll från Bilderberggruppen och Illuminati.

Uppgifter om hälsotillstånd eller tillfälliga psykiska problem kan användas mot dej om du ska söka en ny anställning eller hyra en bostad. En person vars son eller dotter som i hemlighet är transvestit/homo, kan vara en uppgift som kan användas i utpressningssyfte. Och om sådana uppgifter läcks till brottsliga organisationer i andra länder, som när Löfvenregeringen medvetet släppte hela Transportsstyrtelsens körkortsregister till kriminella i Rumänien, Tjeckien och Ungern, på uppdrag av Bilderberggruppen, kan du eller dina närmaste råka illa ut.

Listan kan göras lång.

Alla har vi något att dölja, ibland utan att veta om det.


Sen nämnde du "terror".

Tyvärr är det nog så att 99 % av alla terrordåd utförs av nationella säkerhetstjänster. Allt från skolskjutningar till falsk flagga 911. Även NATO:s uppbyggnad, finansiering, träning och utrustning av Islamiska Staten.


Mer övervakning kommer inte göra oss säkrare mot sådan statsterrorism. Jag nämnde t ex Obamas terrordrönare mot civilbefolkning i annan tråd.

Det är en av flera orsaker till att jag ser mikrochippningen av allmänheten som ett mycket stort hot mot oss alla.


Anmäl
2018-10-14 16:46 #13 av: Huygens

Frun till förra Interpolchefen säger att "försvinnanden" i Kina är mycket vanligt förekommanden. DM, 2018-10-09

Kinesiska myndigheter röjer successivt undan alla oppositionella och ibland även personer med band till oppositionella.


Anmäl
2018-10-14 17:14 #14 av: wildfire

#12 Alla har vi något att dölja, även om det är som Elon Musk säger, mestadels saker som är pinsamma men kan också vara viktiga. Ett exempel är två kvinnor som via telefon diskuterade sina problem på jobbet. Den ena kvinnan spelade in samtalen och lät den andra kvinnans kollegor lyssna på samtalet. 

Där får jag instämma med dig för många tjattrar om precis vad som helst och det är så lätt att idag spela in allt vad folk säger och har man otur kan det vändas emot sig. Jag har inte tv men en omodern mobil med sms det är allt.

Smart tv, är det en sån där med internet i ? ursäkta jag frågar men jag har faktiskt inte koll på sånt där GeneradHar läst att även kylskåp har internet och då kan man undra vad tusan ska man med nätet på i ett kylskåp.

Jag kan inte annat än hålla med dig i den frågan för visst är det nyfikenhet och kontroll som idag gäller men ibland kan den också vara bra att ha om den hanteras på rätt sätt för vår egen säkerhet men som du skriver så används det också i onda syften.

Idag marknadsför Illuminati att alla människor ska skaffa sej mikrofoner (Siri, Alexa mm) som spelar in att allt vad du säger i hemmet. 

Ska kika på din länk sen men för att Siri Alexa ska kunna spela in krävs det att man har allt möjligt inom teknik och så lever inte jag men många gör och då blir det som jag skrev ovan skört.

Det är en läskig utveckling vi gått till mötes det tror jag inte går förbi nån och det här påtalade jag så tidigt som när tekniken började göra sitt intrång hos oss men alla såg med spännande ögon på det här och jag var en sån där dryg en som inte skulle hänga med men idag är jag tacksam att jag avstått så mycket för jag ser hur fast många av mina vänner är i sin teknik.

Min gamla dator är ett tröskverk i jämförelse med hur mina vänner har med sin teknik och jag har varnat dom så många gånger att inte gå på allt för det finns en stor baksida med det här.

Tyvärr är vi i dag beroende av tekniken men som jag skrev ovan så avslutar jag internet men hur det ska gå det återstår att se och det är något jag sagt jag vet inte hur många gånger men ur det ska jag till varje pris om det så blir det sista jag gör.

Det är en av flera orsaker till att jag ser mikrochippningen av allmänheten som ett mycket stort hot mot oss alla.

Absolut där håller jag med dig helt för det ska vara valfritt  om det ens ska få finnas till. Det borde förbjudas av flera orsaker mer än övervakning  så som alla dom som lider av elallergin. Ingen tänker på dom i sin framfart att utveckla teknik och hur utanför samhället dom blir.

Jag har en väninna som lider av det där och hon kan  inte gå ut, hon kan inte resa hon kan inte gå till affären. Hon kan inte träffa vänner på ett enkelt fik över en kopp kaffe , hon kan inte ta tåget eller bussen för överallt finns tekniken som gör henne sjuk och hon har fått dra sig undan både allmänna platser och människor för alla ska ju ha sina förbannade mobiler på.

Nu har hon tur att ha en make som förstår henne samtidigt som han är en teknikfantast så som deras son och dom hänger med i det tekniska men dom väljer att göra det i avstånd till min väninna just för att hon blir så sjuk av all teknik.

Jag tycker det är hemskt att man glömmer dom här människorna som är allergiska och inte kan ha en normal vardag, det gör ont i mig för jag känner min vän så väl och hon är en fantastiskt fin person på alla plan men hon lider av elallergi och hon stöts ut av samhället som så många med henne gör som lider av det där.

Så ska inte världen se ut Ledsenalla ska få plats och tekniken borde faktiskt utrotas. Vi levde utan den förr så varför kan vi inte göra det idag.

Anmäl
2018-10-14 18:57 #15 av: Huygens

Ja, en Smart-TV kan kopplas till internet och möjliggör då avlyssning och filminspelning via dess inbyggda kamera.

Det finns folk som testat att prata om hundmat, trädgårdsredskap eller badkar med mobilen/datorn påslagen och sedan gått in på websidor med mycket reklam. Mycket riktigt har reklam för badkar, trädgårdsredskap eller hundmat visats på sidorna inom någon halv minut. Folk som pratar om restaurangbesök har berättat att dom i Storbritannien plötsligt visats reklam för lokala restauranger i omgivningen på sin mobil. Reklam dom inte tidigare visats. Troligen är det AI-program som analyserar talet, vad som sägs och sedan plockar fram matchande reklam. Övervakningen och avlyssningen via mobilen/datorns mikrofon, är omfattande och otillåten.


På något sätt känns det också som om myndigheterna gör absolut inget för att stoppa dom multinationella företagens (och utländsk säkerhetstjänsts) insamling av lagskyddad privat information. I valet senast (2018) var den politiska debatten om privatskydd på nätet borta, liksom debatten om att bevara kontanterna och om dom mycket osäkra Bank-ID som massvis med personer använder. Åtgärder mot ID- och lagfartskapningar var obefintliga eller helt osynliga i valdebatten. Det kändes som om debatten i valet var radiostyrd mot en enda fråga och locket las på allt annat.

Hackare kan ta över styrningen av bilar som är kopplade mot internet samt i vissa fall även slå av funktionen som annars ska utlösa krockkudden.


Troligen kan alla känna av det hav av radiovågor som vi dagligen badas i. Kaliforniens hälsomyndighet varnade förra året, för skadorna man kan få av mobilen (tråd).

Tyvärr var traditionell media snabba med att lägga locket på.

Ingen betydelsefull svensk politiker har nämnt faran med mobilstrålningen.


Ingen.

Och 5G är troligen mycket farligare, då basstationerna kommer stå tätare och sänder mer strålning.


Anmäl
2018-10-16 17:19 #16 av: wildfire

Det är en stor apparat det här och jag tänker på när jag var med en kort tid på facebook vilket jag drog mig snabbt ur för jag såg saker där som jag bara inte kunde acceptera både vad gäller reklam men också vad gäller insyn i dina vänners konton om någon gjorde ett test, du vet dom där som säger en massa gott om dig och folk var som vilda att göra dom helt utan att läsa det finstilta som binder dom till företagen som ligger bakom.

Något jag också la märke till var att om jag tittat på kläder på en sida så fick jag plötsligt upp reklam för varenda kavaj jag kollat på från samma försäljare  och likaså med allt annat jag  tittat på och jag kunde inte förstå hur fasen det kunde gå till men idag vet jag och jag drog mig ur det där h-veteshålet snabbt som attan .

För några år sedan när jag hade en mobil med internet och allt det där så stod jag som ett levande frågetecken över hur den kunde hitta en g mail adress som jag hade haft för många år sedan och helt glömt men plötsligt fanns den i telefonen helt utan att jag själv hade gjort något åt det. Telefonen hittade den själv och det där kan jag bara inte få in i huvudet hur fasen det går till men det går till .Den åkte ju ut fortare än kvickt Arg

Man blir ju så arg och trött på det här och nöjer sig med reklam gör man inte det är en intro till mer privat för att ha koll på hela jordens befolkning.

Jag är oerhört tacksam över att jag inte fallit offer för all teknik för den har inte fått plats i min vardag. Visst internet och jo jag har provat på mobil och så men nä det här är inget för mig. Nu återstår att se om några dagar om jag kan vara utan nätet men jag lever väldigt gammaldags med allt så jo jag tror att jag kan vara utan men det är jag det och jag tänker mer  på alla dom som hela tiden trillar dit, sorgligt och det måste få ett stopp men en dag säger universum ifrån hit men inte längre för nu är snart Moder Jord slut och vi människor är dom som kör henne i bottnen.

Det finns inget hopp och den som tror det finns den är blind, andra sidan är vår destination och den är perfekt det kan inte den fysiska jorden ändra på Hjärta

Anmäl
2018-10-16 17:42 #17 av: Huygens

Det känns som om vi är här för att lista ut något. Det har hänt flera gånger att jag grävt i en fråga på egen hand och det visar sej ofta att allt vad jag lärt mej via utbildning/media/skola/nyheter är mer eller mindre fel.


Anmäl
2018-10-20 18:45 #18 av: Huygens

Kina kartlägger och övervakar olika minoriteter såsom uigurer och muslimer genom sk QR-koder, "prickkoder", som klistras på bostäderna eller på vissa tillhörigheter såsom personliga köksknivar som räknas som möjliga terrorvapen. Business Insider, 2018-09-13


Anmäl
2018-10-21 05:31 #19 av: wildfire

#18 Usch , man saknar ord Ledsen

Teknisk övervakning har tagit över människan helt tycks det som. Från i morgon är jag utan internet och jag hoppas jag aldrig tar tillbaka det för man får så nog av det här Kämpar

Anmäl
2018-10-22 11:25 #20 av: Huygens

En robot fattar nu beslut om försörjningsstöd i Trelleborg. SVT

När beslutet om att ersätta socialsekreterarna med en robot, slutade 12 av 16 socialsekreterare.


Med sk EEG-huvor kan man nu läsa personers tankar. Tre personer har lyckats spela tetris genom att få sina tankar lästa av en maskin. Sveriges Radio

EEG-huvan kan även stimulera hjärnan att tänka "rätt" tankar. Vi kan bli Robotmänniskor.

Trevligt.


Anmäl
2018-10-22 17:29 #21 av: wildfire

#20 Hemskt otrevligt  hur det är och hur det blir och kommer att se ut i våran framtid Ledsen

Känner mig lurad in så in i vassen i det här, en dag utan internet och här är jag igen. Klarade inte av det och jag vill verkligen ur det här. Klart det kan vara på ont och gott men nånstans behöver vi dra en gräns och sätta stopp för det här  och en dag jag ger mig inte jag ska ur internet till varje pris. Blir faktiskt arg för du har rätt Huygens i så mycket.

Jag håller kanske inte med dig om allt men fasen du har mycket att tillföra i såna här frågor det kan jag inte komma ifrån.

Får jag fråga dig och nu menar jag inte att vara provokativ eller något sånt men hur kommer det sig att du har internet och är aktiv som här på i fokus med tanke på att allt är så övervakat så borde du känna som mig att bara slänga ut alltihop och aldrig mer återvända.

Jag föll dit igen men jag ska ur så känner jag för det här är obehagligt det vi går till mötes. Jag har just nu tillfälligt nät så jag kan dra mig ur men hur kommer det sig att du Huygens har nätet med tanke på hur det styr dig och att du konstant övervakas ?

Hoppas du tar frågan på rätt sätt för jag bara undrar  Blomma

En idealistisk värld vore utan internet och helt utan tekniken.

Anmäl
2018-10-22 18:26 #22 av: Huygens

Systemet i världen är ordnat så att det är svårt att hålla sej utanför internet. Visst, man kan lyckas ganska långt, men då måste man även avsäga sej vissa saker och det tror jag måste vara upp till var och en att bestämma om dom vill försöka.

Man kan gå längre och t ex även försöka hålla sej utan telefon, men då blir det ännu ett steg värre. Jag saknar en bra lösning.

Samtidigt är internet ett sätt att få information om man är beredd att undersöka saker och ting. På så sätt kan man lära sej mycket. För informationsspridning / -inhämtning om t ex falsk flagga 911, bluffen med HIV/AIDS, fejkade Apollomånlandningarna och liknande saker, är internet en källa till information. Och det ser ut som om makthavarna är på väg att stänga ner den reella informationsaspekten av internet, t ex genom att banna informationskonton och alternativskapare på youtube.

När det gäller Facebook och twitter tror jag det kan vara idé att inte sprida information om sej själv eller andra. Dessa plattformar kan med tvekan användas för informationsinhämtning eller så kan man helt ta bort sina konton där. Jag försöker använda internet för att lära mej sådant fasadmedia mörkar och ibland skriver jag lite om det på ifokus, för den som vill läsa.


I grund och botten handlar det om vem som styr världen och så länge inte en majoritet av allmänheten sätter stopp för dom styrande makthavarna har dessa fritt spelrum. Frågan är om det också är omöjligt att ändra?

Hur många gånger förut har makthavarna gjort detta i historien? Vem byggde pyramiderna i Egypten och hur föll kunskapen om hieroglyferna helt, verkligen 100 %, i glömska?

Vi vet dessutom inte ens vad makthavarnas egentliga målsättning är eller vem dom är, mer än att dom inte är människor. Troligen är jorden inte heller den första planeten dom tagit kontroll över.


Att lyckas bli helt utan internet är svårt på flera sätt. T ex moderna bilar är kopplade till internet och det har visat sej att hackare kan ta över bilen. Det var troligen så CIA/FBI mördade journalisten Michael Hasting (wiki) när hans bil körde in ett träd på en låghastighetsraksträcka i låg fart och bilen exploderade våldsamt i ett hav av eld som slungade växellådan 60 meter bort från bilen. FBI kremerade skyndsamt kroppen innan Hastings änka ens blev informerad och kunde låta en oberoende läkare undersöka dödsorsaken.

Övervakningskameror och mobiler spelar in allt vad som sägs eller vart folk befinner sej och sänder det till CIA i Langley Virginia och NSA/GCHQ. Politiker som lyder Bilderberggruppen mörkar, tiger och låtsas som det regnar. Eller riktar uppmärksamhet mot något ointressant helt enligt instruktionerna i CIA:s manual Silent weapons for quiet wars, som del av Illuminatis terrorplan mot världens folk.

Alla som opponerar sej löjliggörs enligt instruktionerna i CIA:s manual Dispatch 1035-960 som offentliggjordes år 1976 efter domstolsbeslut. SVT är en av dessa mediakanaler som åtlyder Dispatchens instruktioner.

KGB-agenten Yuri (Juri) Bezmenov avslöjade delar av Illuminatiplanen år 1984 (inlägg UiF) och mördades några år senare.


(Fritt från UiF):
===========

Illuminati har utrustat varje ny amerikanskt tillverkad bil i USA med en mordmekanism. FBI kan därmed styra och mörda obekväma visselblåsare genom att ta över gasreglade, broms och styrningen i visselblåsarens bilen.

T o m krockkudden i bilen kan tas över och kopplas bort av FBI. Det har nu visat sej att ett elektroniskt fel i FBIs mordfunktion på amerikanska bilar, av misstag (?) dödat 132 personer.

Straffet? Det är gratis för bilcheferna.

Normalt sett ska inte krockkudden vara beroende av elektronik och krockkudden ska heller inte kunna kopplas bort elektroniskt. Krockkudden ska normalt sett utlösas automatiskt (mekaniskt) om bilen utsätts för en kraftig inbromsning (krock).

Om FBI fått sin vilja igenom hade även säkerhetsbältena i amerikanska bilar kunnat kopplas ur via fjärrstyrd elektronik. En FBI-agent kan då mörda någon genom att vrida på ett reglage på sin fjärrkontroll och i hög hastighet styra bilen in i ett träd med krockkudden bortkopplad och bilbältets fästpunkt i karossen bortkopplad. SvD, 2015-05-15

"Bilarnas tändning kunde slås av under körning, vilket kunde medföra att ... krockkuddarna slutade att fungera."


(Likaledes UiF):
===========

Nu kan inte bara FBI/MI5 ta kontroll över din bil och köra den utför ett stup. Aftonbladet, 2015-07-22

Även hackers kan ta över din bil på 15 km avstånd. koppla bort bromsarna och trycka gasen i botten. Mer än 470 000 bilar berörs (kanske 10-tals miljoner bilar?).

"Ett gäng hackare har bevisat att det är möjligt att ta kontroll över en bil på så mycket som 15 kilometers avstånd. Från soffan kunde de genom sin mobil eller dator stänga av bromsarna så att bilen körde rakt ner i diket."

Det var på liknande sättet som popgruppen Viola Beach (wiki) mördades i samarbete mellan SÄPO och brittisk säkerhetstjänst.


_____

Hur man än gör är det svårt att veta vad som är bäst att göra. Hämta info kan man i alla fall göra.


Anmäl
2018-10-31 17:50 #23 av: Huygens

Hackare kan stjäla dina minnen och utpressa dej via ditt mikrochip. DM

Artikeln talar inte om ifall det är nordkoreanska agenter, iranska dataexperter eller Donald Trumps ryska Putinlojala hackare vi ska vara mest rädda för. Mikrochippen utvecklas av DARPA, NSA, GCHQ och kommer användas på befolkningen av CIA och MI5.


Anmäl
2018-11-04 23:18 #24 av: Huygens

SVT om Kinas "god medborgare"-poäng.


Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.