2018-06-16 08:28 #0 av: Magi-cat

Nu valfläskas det för fullt för "pensionärerna" från alla partier som vill åt deras röster i valet! 

Men tänk på att inte behandla "pensionärer" som barn och tala till dem som om de vore en enhetlig grupp, en grupp som begriper lite mindre än andra, är lite mindre värd och värdig (när det inte är valår) och som bara är intresserad av lite mer pengar och billiga mediciner!

Snart är det 68-generationen och grupp 8-orna som går i pension och de  (många av dem Djävlas) är väl insatta och politiskt intresserade och föga trakterade av dragspel och halleluja. Valfläsk har de sett nog av för att trakteras av en chimär!

Så - börja med att behandla "pensionärer" som äkta människor, Stefan och alla andra som borde veta bättre!

.

Citatkälla och läs mer:

"Det är 68-generationen som nu går i pension och aldrig har de äldres intresse för politik varit så stort. Allt fler äldre kandiderar till riksdagen, men deras möjligheter att hamna på valbar plats har minskat. Visserligen har Stefan Löfven kommit till åren, men han anför riksdagens yngsta allra kandidater. Socialdemokraterna ska inte behandla gamla människor som barn. De äldre ska inte sitta i särskilda råd, de ska givetvis in i riksdagen och fullmäktige på samma villkor som alla andra."

https://www.aftonbladet.se/ledare/a/rLJA7w/behandla-inte-gamla-manniskor-som-barn