2018-06-26 13:09 #0 av: Huygens

Beordrade av Wallenberg och Bilderberggruppen samt med Löfvenregeringens flata medgivande deltar Saabs vapensystem i terrorkriget mot civila i Jemen.

Under flera år har Saab sålt terrorvapen till Förenade Arabemiraten som är del av det sk Saudiledda (läs; USA-ledda) terrorkriget mot Jemens civilbefolkning. 700000 civila har bombats/svälts ihjäl, 4 miljoner svälter och 23 miljoner civila är flyktingar i sitt eget land.

Några artiklar:

Aftonbladet, 2016-07-13, luftburen radar Erieye, styr terrorbomber mot civila.
Omni, 2017-02-24, planet Saab Global Eye som hittar civila mål att terrorbomba.
Expressen, 2018-02-26, Vapenfabrik för militär radar som riktar bomberna.
SVT, 2018-06-26, Terrormissilen "Bill" mot civila, säljs till Saudiarabien.

Sverige Radio, 2018-03-19, Luftfartsverket deltar i vapenmässan IDEX i Abu Dhabi som säljer militära terrorbomber och robotar mot civila.

Det rör sej om många miljarder kr som rinner ner i Saabs kassa samtidigt som Jemens civilbefolkning bombas, dödas, lemlästas och svälter. Löfvenregeringen vänder ett blint öga till USAs/Saudiarabiens krigsbrott och riktar istället uppmärksamheten mot diktaturen i Syrien. Regeringsministrarna slår dövörat till mot krigsbrotten i Jemen och kommer endast med pliktskyldiga fraser när media ställer frågor.

Roboten "Bill" är en missil som används för att utradera byar, riktas mot hus och spränger effektivt ihjäl alla civila inne i lerhusen. Bomberna och svälten har dödat minst 700 000 jemeniter. Dessutom är 23 miljoner flyktingar på flykt undan dom "Saudiledda" (USA) terrorbomberna. I stort sett samtliga flyktingar försörjde sej på jordbruk och fårskötsel.

Svensk media rapporterar att endast 10 000 dött i kriget i Jemen. Tro på det, om du valt ett liv där du bara vill tänka sådana tankar myndigheterna säger åt dej att tänka.

En talesperson för Saab ser inte kriget i Jemen som relevant för bolagets vinst och säger att Erieye såldes med ett försäljningsvärde av 11 miljarder kr.

Terror.

Vapensystem som säljer.

Mad in Sweden - by Saab