Normer och värderingar

Förlorad etik och moral - Sverige är illa ute!

2018-09-08 23:10 #0 av: [NeferNefer]

Viktigt att tänka på. En plånboksröst på SD är helt kontraproduktiv.

https://www.va.se/nyheter/2018/09/07/techstjarnans-oro-infor-valet-tappar-vi-etik-och-moral-i-politiken-samtidigt-som-folk-rostar-med-planboken-ar-sverige-riktigt-illa-ute/

Svenskar är som änglar utan vingar, men går SD starkt framåt i valet ser jag kanske ingen annan möjlighet än att lämna mitt älskade Sverige och ta företaget med mig. Det hävdar Mohammed Homman, grundare av snabbväxande biotechbolaget Vironova.

(...)

”Jag har 15 nationaliteter i mitt bolag och anställer kompetenta människor från hela världen, men på senare tid har jag fått en massa signaler där man undrar vad det är för högerextrema vindar som blåser i Sverige och om man ens vågar flytta hit. Det är inte det Sverige jag lärde mig att älska”, säger Mohammed Homman.

Han driver en rad bolag, däribland biotechbolaget Vironova, har tilldelats medalj av kungen för sina insatser bland ”nya svenskar” och har också utsetts till ”Leaders of Tomorrow” av amerikanska Academy of Achievements.

Likt många andra techbolagentreprenörer konstaterar han att det är svårt att hitta duktiga programmerare – särskilt om de räds en flytt till Sverige.

”Det här är smarta personer som tänker på sina barns utbildning, sjukvård och pension och jag får allt oftare frågor om rasism och om barnen riskerar att bli mobbade i skolan för att de är mörkhåriga.”

(...)

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2018-09-08 23:16 #1 av: DesK

Instämmer! En röst på SD är aldrig rätt!

Désirée

Anmäl
2018-09-09 07:26 #2 av: Magi-cat

"Det här är smarta personer som tänker på sina barns utbildning, sjukvård och pension och jag får allt oftare frågor om rasism och om barnen riskerar att bli mobbade i skolan för att de är mörkhåriga"

Så tragiskt. Ledsen

SD ska inte få förstöra det goda i det här landet. Rösta rätt! Hjärta

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade Fenomen. 

Anmäl
2018-09-09 07:29 #3 av: [NeferNefer]

Rösta med hjärta och hjärna, rösta rätt Hjärta

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.