Normer och värderingar

Svensk lojalitet

2018-09-09 08:25 #0 av: [NeferNefer]

Åkesson säger att invandrare inte hör hemma i Sverige. I deras partiprogram står det att även svenska medborgare kan förlora sitt medborgarskap (om de inte anpassar sig till det svenska). Vad är det svenska? Ja, det har de inte klart definierat än men tro mig, det kommer ... men det har med "lojalitet" att göra. Alla måste vara "lojala" mot Sverige, och då går det inte att vara jude, same, finsk eller annat också, du måste vara bara svensk.

De kommer alltså att förbjuda dubbla pass. Det kommer inte att gå att ha dubbla nationaliteter längre, vilket orsakar problem för väldigt många. Inte minst personer med både svenskt och finskt medborgarskap (vilket många av deras väljare har).

Jag har en sann och äkta lojalitet till Sverige som är ett öppet, demokratiskt och inkluderande land! Rösta för en bra och trygg framtid för oss alla, där vi har alla de rättigheter och friheter som vi faktiskt har rätt till. Rösta med hjärtat och hjärnan Hjärta

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2018-09-09 08:32 #1 av: Loris M

Hjärta

Sajtvärd för Förskolan, Lika villkor och Bokcirkel

Medarbetare: Multikulturellt 

Anmäl
2018-09-09 09:03 #2 av: Magi-cat

Blomma

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade Fenomen. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.