Övrigt

Anonym visselblåsare gjordes offentlig

2018-10-16 11:26 #0 av: Huygens

Visselblåsartjänsten i Jönköpings kommun verkade skydda den enskilde visselblåsaren. Sagt och gjort, Oskar Persson (som heter något annat), blåste visslan om oegentligheter i kommunen, via hemsidan. Sveriges Radio

Sen fick han en kalldusch när hans namn presenterades i en offentlig handling. Precis i linje med vad Bilderberggruppen och storföretagen vill. Det är därför troligt att visselblåsare även i fortsättningen kommer offentliggöras av myndigheterna.


Anmäl
2018-10-21 18:08 #1 av: Huygens

Inte riktigt visselblåsare denna gången, men ändå personer som förväntar sej att myndigheterna skyddar deras identitet.

Det rör sej om hotade och förföljda personer som fått hemlig/skyddad identitet. Dom personerna hotas och har kanske hotats i flera år med att avslöjas pga svensk Kalle Anka-lagstiftning där skyddade identiteterna på 50 - 100 personer/år behandlas under alltför öppna former i hyresnämnder med koppling till personernas bostadshus. Sveriges Radio


Anmäl
2018-11-07 00:10 #2 av: Huygens

...och kanske motsatsen til visselblåsare - > Mörkläggare.

Värmlands landsting uppmanar sina anställda att bli Mörkläggare, att dölja och ljuga om läkarbristen för patienterna.

Vårdpersonalens relation till patienterna sträcker sej ibland över åratal. I bästa Illuminatianda uppmanar politikerna sin vårdpersonal till livslångt ljugande för patienterna som ska ha vårdpersonalens förtroende.

SVT


Lögner.

Politikerna kväver vårdpersonalens yttrandefrihet.

Aktivt ljugande genom att dölja information. En grund att bygga förtroende på.

Bilderberggruppens agenda skiner igenom.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.