Politik

Politikern som glömde bort sin familj

2018-10-28 17:37 #0 av: Loris M

"Sveriges mest glömska förälder heter Patrick Reslow och är Sverigedemokratisk politiker. För andra gången på kort tid har han helt och hållet glömt bort att han delar bostad med sin familj.

   Det är lite som när tennisoraklet Björn Hellberg försökte lämna in hunden istället för barnet på dagis eller när Handelsbanken glömde av att de precis tjänat en massa pengar tack vare sin personal och därför behöver sparka sin personal för att tjäna ännu mer pengar. Glömskan och förvirringen är ibland häpnadsväckande.

   Senast vi hörde talas om Patrick Reslow hade han åkt till PK-jippot Almedalsveckan på Gotland och glömt att familjen var med och nu har han åkt hela vägen till lyxhotell i Singapore och än en gång missat den lilla detaljen att han inte reste ensam."

https://www.magasinetparagraf.se/nyheter/kronikor/53265-sverigedemokrat-utan-minne/?fbclid=IwAR3TDa2I0KaJ3blh4v7VQWUkAuY3vj_e5FqPzvMnIYmN-HzH2ZQR1vi1bTc

Sajtvärd för Förskolan, Lika villkor och Bokcirkel

Medarbetare: Multikulturellt 

Anmäl
2018-10-28 18:51 #1 av: [NeferNefer]

Ja, jag fattar inte att han inte skäms! Vore han helt frisk i skallen skulle han väl åtminstone skämmas över att bli påkommen som en skattefuskare och lögnare. Eftersom han håller fast vid sina lögner hoppas jag verkligen att han går och gör en demensutredning för det där är ju inte friskt nånstans.

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.