Övrigt

USA:s Terrorkrig mot Jemens befolkning

2018-11-29 23:05 #0 av: Huygens

(Bilden är ändrad från originalet som finns här, ursprung: Gage Skidmore, licens: CC Attribution-Share Alike 2.0 Generic)


President Donald Trump säger att han inte vill äventyra USA:s vapenförsäljning för 4500 miljarder kr till Saudiarabien, oavsett vilka krigsbrott och mord Saudiarabien utför. Bloomberg, 2018-10-19

(YT/Amicus, 2018-10-19, 2 min)

Även statsminister Stefan Löfven vill fortsätta exportera terrorvapen till Saudiarabien.


Illuminati har genom årtionden låtit flera ökända diktatorer utföra massmord genom att svälta ihjäl egen befolkning. Josef Stalin i Sovjetunionen mördade minst 18 miljoner människor genom svält efter Första Världskriget.

Mao kan ha mördat över 70 miljoner kineser genom svält under 1950- och 1960-talen. Statsminister Winston Churchill lät mörda minst 8 miljoner indier genom svält under åren 1941 - 1945 (wiki). Det halvofficiella påståendet var att brittiska armén behövde mat för kriget. Wikipediasidan om svälten i Indien är kraftigt friserad och modifierad i förhållande till vad som verkligen hände.


Om USA säljer vapen för 4500 miljarder kr till Saudiarabien i syfte att föra krig i Jemen, är det inte längre Saudiarabien som kontrollerar kriget. Det är USA som för terrorkrig mot civila i Jemen.

USA:s War of Terror.

Täckmanteln för USA:s terrorkrig i Jemen är det oerhört svaga påståendet om houthifolket, som under mer än ett årtionde usatts för USA:s terrordrönare och till slut reagerat mot att Jemens centralregering inte skyddade landsbygdsbefolkningen mot ständiga bombningar.

Mellan åren 2003 - 2015 utförde USA minst en terrordrönarattack i veckan mot byar, bröllop, skördefester och sammankomster hos jordbruksbefolkningen på Jemens landsbygd.

23 miljoner civila i Jemen är idag landsflyktingar, 4 - 7 miljoner är på svältgränsen och 300 000 - 800 000 har svält ihjäl. Minst 85 000 barn har svultit ihjäl och den verkliga siffran kan vara 200 000 - 300 000 döda barn. Sveriges Radio, 2018-11-21 samt Sveriges Radio, 2018-11-03


Under och efter Irakkriget lät USA över 500 000 barn dö av svält och utbliven sjukvård.

När det nu börjar pratas om "fred" i Jemen, kan det vara för att USAs och Storbritanniens militärindustrin inte kan krama mer pengar ur War of Terror mot jordbruksbefolkningen i Jemen. Ja, även Storbritannien deltar i slakten av Jemens civilbefolkningen. The Guardian, 2018-08-11

Kanske är det så att USA riktar blickarna mot Iran för att starta ett nytt storskaligt krig? Trump har ju sagt upp avtalet med Iran, utan någon vettig anledning. Troligen vill Illuminatifamiljerna få till ännu ett krig där människor dör av svält och detonationer från hypermoderna terrorbomber.

Sanktioner mot Iran. Sveriges Radio, 2018-11-05


Anmäl
2018-12-04 20:46 #1 av: Huygens

Med början något före år 2003 kom dom första USA-kontrollerade spaningsdrönarna till Jemen, med diktaturregimens goda minne. Idag finns det en hel generation unga jemeniter som växt upp på landsbygden med det ständiga surrande ljudet från USA:s 1000-tals massövervakande spaningsdrönare.

Närvaron av terrordrönarna har blivit ett normaltillstånd i Jemen.

Först på order av president GW Bush och därefter i allt större utsträckning på order av president Obama, slog sedan terrordrönarna till med jämna mellanrum, med början år 2003 och fortsatte fram till i varje fall år 2015, då Saudiarabien delvis tog över genomförandet av terrorkriget mot Jemens befolkning. USA:s terrorbombningarna i Jemen (och i Pakistan, Afghanistan, senare Irak, Somalia, Sudan, Nigeria, Syrien, Kenya/Uganda, Mali m m) ökade 10-falt under Obama. Mellan åren 2005 - 2010 jobbade youtube febrilt med att radera videoklipp tagna av mobiler i Jemen som visade dom USA-kontrollerade terrodrönarnas förödelse av byar på landsbygden, samtidigt som traditionell media i stort sett höll tyst. Idag är informationsflödet kring terrordrönarna strypt till ett minimum och Jemens folk är utsatt för USA:s omfattande svältterror, via ombudet "saudikoalitionen".

Arga jordbrukare i Jemen visade under åren 2005 - 2010 döda barn och delar från USA:s terrorbomber som mördat bybor i avlägsna delar av Jemen, allt under namnet att döda USA:s "fiender".

"Jag trodde jag levde i ett paradis, men sedan kom drönarna och bombningarna startade." sa en ung kvinna i Jemen på ett videoklipp som inte längre går att hitta. Jemen har en befolkning på ca 25 miljoner invånare. Landet är påfallande bördigt med mycket jordbruksmark och viss boskapsskötsel, trots närheten till ökenområdena i norr.

Terrorbomberna driver bort folk från deras jordbruksområden. Svälten i Jemen startades av USA i mindre skala redan före år 2010 och svälten förvärrades sedan under åren 2011 - 2012.

Expressen, barn i Jemen svalt år 2012, artikeldatum 2012-06-04
Aftonbladet, rubrik: "Obama - bödeln i Vita Huset", 2012-11-17

Obama fick Nobels Fredspriset strax efter att han tillträdde som president, då han kort tid efteråt blev en omöjlighet för att få Fredspriset. Obama tog över och ökade USA:s användande av terrordrönare mot befolkning på landsbygden i länder kontrollerade av diktaturregimer med lojalitet till Pentagon.

Varje tisdag höll Obama särskilda "avrättningsmöten" i Vita Huset, se Aftonbladets artikel ovan. Målet var att döda och orsaka lidande för människor i tredje världen samt öka USA-industrins vapenprofit.


Svensk media har ibland låtit sanningen skymta fram:

Sveriges Radio, Ekot granskar drönardöden i Jemen, 2015-01-11
Sveriges Radio, folk i Jemen är emot USA:s terrodrönare, 2013-03-22
Sveriges Radio, motstånd i Jemen mot USA:s dödande, 2013-02-13

Troligen är både Hillary Clinton och Bill Clinton, Obamas sk "handlers", MKULTRA-övervakare. Bill Clinton är antagligen själv ett MKULTRA-offer, en robot som lyder kommandon och befallningar från Illuminati.

Obama kan ha fått ett mikrochip inopererat i huvudet, då han efter ett par år som president uppvisade ett lodrätt ärr i hårbottnen på höger sida av bakhuvudet. Letar man på nätet hittar man bevisen.

(Bilden är public domain från US gov och ursprunget finns här.)


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.