Övrigt

USA:s Terrorkrig mot Jemens befolkning

2018-11-29 23:05 #0 av: Huygens

(Bilden är ändrad från originalet som finns här, ursprung: Gage Skidmore, licens: CC Attribution-Share Alike 2.0 Generic)


President Donald Trump säger att han inte vill äventyra USA:s vapenförsäljning för 4500 miljarder kr till Saudiarabien, oavsett vilka krigsbrott och mord Saudiarabien utför. Bloomberg, 2018-10-19

(YT/Amicus, 2018-10-19, 2 min)

Även statsminister Stefan Löfven vill fortsätta exportera terrorvapen till Saudiarabien.


Illuminati har genom årtionden låtit flera ökända diktatorer utföra massmord genom att svälta ihjäl egen befolkning. Josef Stalin i Sovjetunionen mördade minst 18 miljoner människor genom svält efter Första Världskriget.

Mao kan ha mördat över 70 miljoner kineser genom svält under 1950- och 1960-talen. Statsminister Winston Churchill lät mörda minst 8 miljoner indier genom svält under åren 1941 - 1945 (wiki). Det halvofficiella påståendet var att brittiska armén behövde mat för kriget. Wikipediasidan om svälten i Indien är kraftigt friserad och modifierad i förhållande till vad som verkligen hände.


Om USA säljer vapen för 4500 miljarder kr till Saudiarabien i syfte att föra krig i Jemen, är det inte längre Saudiarabien som kontrollerar kriget. Det är USA som för terrorkrig mot civila i Jemen.

USA:s War of Terror.

Täckmanteln för USA:s terrorkrig i Jemen är det oerhört svaga påståendet om houthifolket, som under mer än ett årtionde usatts för USA:s terrordrönare och till slut reagerat mot att Jemens centralregering inte skyddade landsbygdsbefolkningen mot ständiga bombningar.

Mellan åren 2003 - 2015 utförde USA minst en terrordrönarattack i veckan mot byar, bröllop, skördefester och sammankomster hos jordbruksbefolkningen på Jemens landsbygd.

23 miljoner civila i Jemen är idag landsflyktingar, 4 - 7 miljoner är på svältgränsen och 300 000 - 800 000 har svält ihjäl. Minst 85 000 barn har svultit ihjäl och den verkliga siffran kan vara 200 000 - 300 000 döda barn. Sveriges Radio, 2018-11-21 samt Sveriges Radio, 2018-11-03


Under och efter Irakkriget lät USA över 500 000 barn dö av svält och utbliven sjukvård.

När det nu börjar pratas om "fred" i Jemen, kan det vara för att USAs och Storbritanniens militärindustrin inte kan krama mer pengar ur War of Terror mot jordbruksbefolkningen i Jemen. Ja, även Storbritannien deltar i slakten av Jemens civilbefolkningen. The Guardian, 2018-08-11

Kanske är det så att USA riktar blickarna mot Iran för att starta ett nytt storskaligt krig? Trump har ju sagt upp avtalet med Iran, utan någon vettig anledning. Troligen vill Illuminatifamiljerna få till ännu ett krig där människor dör av svält och detonationer från hypermoderna terrorbomber.

Sanktioner mot Iran. Sveriges Radio, 2018-11-05


Anmäl
2018-12-04 20:46 #1 av: Huygens

Med början något före år 2003 kom dom första USA-kontrollerade spaningsdrönarna till Jemen, med diktaturregimens goda minne. Idag finns det en hel generation unga jemeniter som växt upp på landsbygden med det ständiga surrande ljudet från USA:s 1000-tals massövervakande spaningsdrönare.

Närvaron av terrordrönarna har blivit ett normaltillstånd i Jemen.

Först på order av president GW Bush och därefter i allt större utsträckning på order av president Obama, slog sedan terrordrönarna till med jämna mellanrum, med början år 2003 och fortsatte fram till i varje fall år 2015, då Saudiarabien delvis tog över genomförandet av terrorkriget mot Jemens befolkning. USA:s terrorbombningarna i Jemen (och i Pakistan, Afghanistan, senare Irak, Somalia, Sudan, Nigeria, Syrien, Kenya/Uganda, Mali m m) ökade 10-falt under Obama. Mellan åren 2005 - 2010 jobbade youtube febrilt med att radera videoklipp tagna av mobiler i Jemen som visade dom USA-kontrollerade terrodrönarnas förödelse av byar på landsbygden, samtidigt som traditionell media i stort sett höll tyst. Idag är informationsflödet kring terrordrönarna strypt till ett minimum och Jemens folk är utsatt för USA:s omfattande svältterror, via ombudet "saudikoalitionen".

Arga jordbrukare i Jemen visade under åren 2005 - 2010 döda barn och delar från USA:s terrorbomber som mördat bybor i avlägsna delar av Jemen, allt under namnet att döda USA:s "fiender".

"Jag trodde jag levde i ett paradis, men sedan kom drönarna och bombningarna startade." sa en ung kvinna i Jemen på ett videoklipp som inte längre går att hitta. Jemen har en befolkning på ca 25 miljoner invånare. Landet är påfallande bördigt med mycket jordbruksmark och viss boskapsskötsel, trots närheten till ökenområdena i norr.

Terrorbomberna driver bort folk från deras jordbruksområden. Svälten i Jemen startades av USA i mindre skala redan före år 2010 och svälten förvärrades sedan under åren 2011 - 2012.

Expressen, barn i Jemen svalt år 2012, artikeldatum 2012-06-04
Aftonbladet, rubrik: "Obama - bödeln i Vita Huset", 2012-11-17

Obama fick Nobels Fredspriset strax efter att han tillträdde som president, då han kort tid efteråt blev en omöjlighet för att få Fredspriset. Obama tog över och ökade USA:s användande av terrordrönare mot befolkning på landsbygden i länder kontrollerade av diktaturregimer med lojalitet till Pentagon.

Varje tisdag höll Obama särskilda "avrättningsmöten" i Vita Huset, se Aftonbladets artikel ovan. Målet var att döda och orsaka lidande för människor i tredje världen samt öka USA-industrins vapenprofit.


Svensk media har ibland låtit sanningen skymta fram:

Sveriges Radio, Ekot granskar drönardöden i Jemen, 2015-01-11
Sveriges Radio, folk i Jemen är emot USA:s terrodrönare, 2013-03-22
Sveriges Radio, motstånd i Jemen mot USA:s dödande, 2013-02-13

Troligen är både Hillary Clinton och Bill Clinton, Obamas sk "handlers", MKULTRA-övervakare. Bill Clinton är antagligen själv ett MKULTRA-offer, en robot som lyder kommandon och befallningar från Illuminati.

Obama kan ha fått ett mikrochip inopererat i huvudet, då han efter ett par år som president uppvisade ett lodrätt ärr i hårbottnen på höger sida av bakhuvudet. Letar man på nätet hittar man bevisen.

(Bilden är public domain från US gov och ursprunget finns här.)


Anmäl
2018-12-16 23:38 #2 av: Huygens

Samtidigt som Sverige sägs arrangera sk "fredsförhandlingar" för Jemen, fortsätter svenska politiker att exportera terrorvapen till Saudiarabien och Förenade Arabemiraten som kontinuerligt dödar Jemens befolkning. Blir inte dom sk "houthirebellerna" det allra minsta misstänksamma mot Sveriges motiv? Eller är ledarna bara kontrollerad opposition; beväpnade, tränade och utrustade av CIA?

Vapenexport för att "gynna svensk industri". Vapen till Saudiarabien.

Svenska terrorvapen som sedan används för att döda Jemens befolkning. På radio sa en poilitiker att Saudiarabien även behöver reservdelar till vapnen, för vapen går sönder litegrann när Jemens befolkning dödas och då kan svensk krigsindustri tjäna dubbelt med pengar på nya vapendelar, som därefter direkt och indirekt används för att döda ännu fler jordbrukare och svältande barn i Jemen.

Statsminister Stefen Löfven, Annie Lööf och Jan Björklund - alla Bilderbergare, nu med mer blod än någonsin på sina händer. Margot Wallström står där och säger att det är "upp till parterna" i fredsförhandlingarna. Norge, Danmark och Finland har av inrikespolitiska skäl slutat sälja terrorvapen till Saudiarabien, åtminstone för tillfället. Men Sverige fortsätter med sitt deltagande i kriget mot Jemen. SVT

Krig mot befolkningen.

För houthirebellerna har klarat sej påfallande bra, trots intensiva bombmattor mot jordbruksbyar på landsbygden och varierade attacker från "saudikoalitionen". Så det är uppenbarligen inte houthirebellerna som kriget förts mot under alla dessa år.

Ett krig som inte ska vinnas. Ett krig som bara ska hållas igång år efter år för att gynna krigsindustrin.

I en annan (tråd) nämnde jag hur Obama 10-falt ökade användandet av terrordrönare över hela världen, jämfört med tiden under president GW Bush.

Om alla dessa terrordrönare, terrorvapen från Storbritannien, Sverige, Norge, Danmark, Kina, Finland, Frankrike och en uppsjö andra länder endast leder till att 100 000-tals barn och vuxna måste fly, får sin tillvaro sönderslagen och sedan svälter ihjäl, hur kommer det sej då att dom sk "houthirebellern" klarat sej så bra i kriget?

Dessutom under många år.

Media berättar inte den fulla vidden av vad som sker och vad som är makthavarnas agendor. Varför säljer Sverige vapen till Saudiarabien, vad vinner någon på det?

(Bilden är public domain från US gov och ursprunget finns här.)


Anmäl
2019-03-08 12:25 #3 av: Huygens

Donald Trump har beslutat genom ett presidentiellt sekret att CIA får hålla attacker med terrordrönare hemliga. Sveriges Radio


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.