HBTQ

Homohataren har inget att göra i Sverige.

2019-04-10 08:30 #0 av: Tant Grön

Den så kallade ”pastorn” Steven Andersson har annonserat att han ska komma till Sverige för att predika. 

Andersson är i sitt hemland USA känd för att driva en av de mest homofobiska församlingarna i landet. Han har bland annat sagt att dödstraff mot homosexualitet skulle vara ett effektivt botemedel mot aids, i en inspelad predikan bad han för att Barack Obama skulle dö och hamna i helvetet och när 49 människor sköts ihjäl på en gayklubb i Orlando sommaren 2016 sa Andersson att det nu fanns 50 färre pedofiler i världen. 

Som om det inte vore nog har Steven Andersson en stor publik på Youtube där han sprider sitt hat mot judar, muslimer och homosexuella.Den så kallade ”pastorn” Steven Andersson har annonserat att han ska komma till Sverige för att predika.

Här kan man skriva på och protestera: https://www.mittskifte.org/petitions/hatpredikanten-har-inget-att-gora-i-sverige

Anmäl
2019-04-10 08:41 #1 av: Wonnalesan

Nej han har inget med Gud att göra. Inga hatare är välkomna. Nazister eller hatiska predikanter. De dömer utan mandat! Bibelns ord är tydliga där- Döm inte, på det att du inte själv blir dömd- men de är inte läskunniga. De är bara emot sådant de tror stör Gud, men Gud är Kärlek och inget hat bor i honom.  Älska din nästa som dig själv!Mvh/WLBlomma

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.