Övrigt

Boktips

2019-04-23 22:07 #0 av: Magi-cat

"Fånge i hederns namn - #underytan" av Galaxia Wallin.

"Att lyssna på de som sällan får synas och höras kan vara avgörande. Det ger dem hopp, och oss en djupare förståelse om ett av de mesta komplexa samhällsproblemen, nämligen hedersförtryck. Här kommer en bok som tar upp problemet. Boken handlar inte om hedersförtryck, den handlar snarare om hedersförtryckta – Galaxia Wallin."

(Sträckläser boken fast den är helt olidlig. Men vilka tappra och modiga kvinnor som berättar sina historier från en minst sagt smärtsam verklighet.)

https://www.lavaforlag.se/bocker/fange-hederns-famn/

"Scener ur hjärtat"

av Malena Ernman och Svante Thunberg

"Den här historien handlar om mig och min familj och den kris som drabbade oss. Men det är framförallt en berättelse om krisen som omger oss alla. Kanske handlar den om utbrända människor på en utbränd planet där väder, vind och vardag ökar i styrka för varje dag. Att hålla ihop som människor och att hitta hållbarhet, det är hjärtat i denna bok. /Malena Ernman"

https://www.bokus.com/bok/9789177951117/scener-ur-hjartat/

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade Fenomen. 

Anmäl
2019-04-24 06:20 #1 av: Loris M

Tack för tipset! Blomma

Kanske något för Bokcirkel?

Sajtvärd för Förskolan, Lika villkor och Bokcirkel

Medarbetare: Multikulturellt 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.