Annons:
Etikettövrigt
Läst 1080 ggr
Loris M
2016-03-28, 20:24

Skrivregler på Lika villkor

Förutom iFokus generella skrivregler har vi på Lika villkor några egna enkla regler. Min förhoppning är (vilket är också den allra första regeln) att alla medlemmar och andra som tittar in ska vara respektfulla mot varandra. Här kommer några regel till som alla som skriver på sajten ska förhålla sig till:

  • Det är okej (och även önskvärt i vissa avseenden) att ha olika åsikter. Att ifrågasätta är bara sunt. Men gör det på ett konstruktivt och respektfullt sätt.

  • Jag har tillåtit anonym funktionen för att ni ska kunna ta upp ämnen som är av känslig karaktär. Vänligen missbruka inte denna funktion till att exempelvis uttala dig nedsättande om andra personer på forumet. 

  • Det är inte tillåtet att använda bilder som bryter mot upphovsrättslagen. Uppge alltid bildkälla om du använder bilder i dina inlägg. Även om det är dina egna bilder. Bilder utan källhänvisning eller bilder som bryter mot upphovsrättslagen kommer att plockas bort utan förvarning eftersom sajtväden står som ansvarig för bilder som publiceras på sajten.  

  •  Främlingsfientliga och rasistiska åsikter är inte tillåtna på sajten och kan leda till avstängning utan förvarning. 

  • Lika villkors admin har tolkningsföreträde när det gäller skrivreglerna och bestämmer när varningar och skrivförbud delas ut liksom när inlägg redigeras. Admin tar utan förvarning bort trådar och inlägg som bryter mot reglerna och/eller inte tillför något, till exempel kommentarer som är förlöjligande eller förminskande.

  • På den här sajten tillåts inte SD:s propaganda eftersom de gång på gång visat genom sin politik att de inte står för alla människors lika värde.

  • Redigerat 2020-10-30, 17:08 av Loris M
Annons:
Upp till toppen
Annons: