Annons:
Etiketterfrämlingsfientlighetrasismjämställdhet
Läst 51 ggr
DesK
2021-05-01, 13:59

SD vill tvinga in en miljon i ett parallellsamhälle

I Sverige bor nästan en miljon människor utan svenskt medborgarskap. De utgör tillsammans 8,7 procent av befolkningen. En del av dem är födda i Finland, andra i Polen eller i Syrien. En del har bara bott här en kort tid, men många har levt i Sverige i flera decennier.

https://tidningensyre.se/2021/29-april-2021/sd-vill-tvinga-in-en-miljon-i-ett-parallellsamhalle/

Désirée
Afghan lives matter

I Sverige bor nästan en miljon människor utan svenskt medborgarskap. De utgör tillsammans 8,7 procent av befolkningen. En del av dem är födda i Finland, andra i Polen eller i Syrien. En del har bara bott här en kort tid, men många har levt i Sverige i flera decennier. Om Sverigedemokraterna fick bestämma skulle ingen […]
  • Redigerat 2021-05-01, 14:07 av DesK
Annons:
Loris M
2021-05-01, 14:26
#1

Samtidigt som de vill att bara svenska medborgare ska ha tillgång till välfärden, vill de också göra det svårare för invandrare att bli svenska medborgare. Det om något visar var de står.

Sen att samma invandrare arbetar och bidrar till välfärden inte minst inom bristyrken, det vill han inte veta av. Han vill att deras väljare ska tro på deras lögner om att de flesta invandrare är arbetslösa och kriminella och inte vill anpassa sig. Det är den myten som gjort att kunnat bli så stora och växa trots sin tydliga rasistiska ideologi.

Upp till toppen
Annons: