Annons:
Etiketterpolitikfrämlingsfientlighetrasism
Läst 62 ggr
DesK
2021-05-17, 19:35

I fascisternas Sverige ska flyktingar rånas, isoleras och kastas ut

Detta är SDs politik. Ingen som helst medmänsklighet eller sans och sunt förnuft.
https://tidningensyre.se/2021/17-maj-2021/i-fascisternas-sverige-ska-flyktingar-ranas-isoleras-och-kastas-ut/

Désirée
Afghan lives matter

När Sverigedemokraterna ställde sig bakom Moderaternas, Kristdemokraternas och Liberalernas förslag till ny migrationspolitik sa de att den var dålig, men ändå ett steg i rätt riktning. Vilken riktning som är rätt i deras värld är ingen hemlighet och har egentligen aldrig varit det, men i fredags kom deras egen motion. Den innehåller 73 sanslösa punkter […]
Annons:
Loris M
2021-05-17, 19:50
#1

Det var så brutalt tydligt (om någon ännu inte fattat vad SD har för ideologi) att de inte vill att invandrare ska in i samhället och landet öht. De påstår att invandrare är dåliga på att anpassa sig och att SD inte har något emot de som "sköter sig", men det är bara rena lögner, det har vi vetat hela tiden. De vill att noll invandrare ska komma in i landet och det visar de i sin motion som går ut på att göra det svårt eller snarare omöjligt för invandrare att integreras och leva sida vid sida med oss.

"Den innehåller 73 sanslösa punkter – bland annat vill de ta bort möjligheterna för flyktingar att så småningom få permanent uppehållstillstånd. De vill begränsa rätten till offentligt biträde och tolk i asylärenden. De vill konfiskera de asylsökandes tillgångar, och om de inte har nog med tillgångar ska de sedan betala tillbaka kostnaden för att vi tar emot dem.

Under asylprocessen ska de asylsökande bo i särskilda transitcenter där de även kan få viss vård. De ska inte få arbeta och inte delta i några integrationsåtgärder och helst inte få lämna centret. Ja, just det, det handlar om att aktivt och öppet motarbeta integration. Asylsökande ska inte in i samhället, de ska ut."

Loris M
2021-05-17, 19:57
#2

Mer från artikeln:

"Och trots att SD har talat mycket om återetableringsstöd, alltså att betala människor för att lämna landet, vill de avskaffa stödet."

Jag känner att jag blir allt mer förtvivlad och tycker allt mer att det är ingen idé att skriva om SD för de "frälsta" vill inte ta in fakta. De vill inte veta. SD:s unkna kvinnosyn (som de beskyller invandrare för), deras brottslighet (mycket högre än i något annat parti), deras återkommande rasistiska uttalanden…. och ändå säger folk: Vad har du för belägg att de är rasistiska? 🤦🏻‍♀️ Hur dum för man vara?

Loris M
2021-05-17, 20:03
#3

Ni som har Twitter, kan gå in på den här länken:

https://twitter.com/AnnLinde/status/1392788798296281094

…. och läsa vilken kvinnosyn hur kränkta rasister och SD:are har när vår utrikesminister önskade Eid mubarak häromdagen. Samma med alla kvinnliga journalister som uttrycker kritik mot SD.

DesK
2021-05-17, 20:51
#4

Från Fb

Désirée
Afghan lives matter

Upp till toppen
Annons: