Annons:
Etiketterpolitikrasism,främlingsfientlighet
Läst 43 ggr
Loris M
2021-05-21, 18:07

Sverigedemokraternas hyllning till sitt drömland Ungern

"Förneka och gå vidare, det verkar vara Åkessons måtto. Men internet glömmer aldrig. Så lyssna gärna till Sverigedemokraternas hyllning till sitt drömland: Ungern, landet där journalister pressas rapportera regeringstroget och mänskliga rättigheter inskränks, en demokrati som beskrivits ”befinna sig i fritt fall” under ledning av ett parti som byggt sina valkampanjer på antisemitiska tankebilder. /…/

Vart Åkesson vill ta Sverige är klart: ”Vi vill helt enkelt inte ha det splittrade – själlösa – samhälle, som det socialliberala etablissemanget skapat åt oss. Vi bekämpar det.”

Och hur det ska gå till skymtar vi när vi lyssnar på partisekreterare Richard Jomshof: ”Eftersom Sverige inte är Ungern, eftersom vi inte sitter i regeringsställning (än) och eftersom media i Sverige inte fungerar som media i Ungern, är vi tvungna att anpassa oss till den verklighet som råder här. Det innebär inte minst att vi måste anpassa vår retorik efter det rådande läget.”"

https://tonyjohansson.nu/2021/03/22/tony-johansson-ratt-att-ifragasatta-akessons-demokratiska-vandel/

Jimmie Åkesson är arg, ja faktiskt jätte-jättearg. Skälet är att statsministern i en intervju i veckan uttryckte oro för vad som skulle hända om vi får en regering som är beroende av SD eller rentav ingår i den. Statsministern noterade att SD ser Ungern som ett föredöme och påpekade att SD naturligtvis kommer att ställa…
  • Redigerat 2021-05-21, 18:08 av Loris M
Annons:
DesK
2021-05-21, 19:02
#1

Om Åkesson och övrig höger får makten kommer Sverige att bli ett utfattigt land och ett land som många kommer att lämna. Dessvärre är det tyvärr så att de som verkligen skulle behöva lämna landet i ett sådant läge är så utsatta att de inte har en chans att lämna, utan kommer tvingas kvar och bli nickedockor åt nazisterna.

Désirée
Afghan lives matter

Upp till toppen
Annons: