Övrigt

Psy-ops + Fake News legaliserades år 2012 i USA

2018-03-02 16:22 #0 av: Huygens

År 1948 infördes en lag i USA som förbjöd myndigheter och storföretag att kombinera psy-ops med Fake News. Ja, får det någon att fundera på vad bakgrunden är till CNNs Fake News-kampanj? Det var alltså förbjudet för multinationella företag att manipulera allmänhentens åsikter genom att kombinera Falska Nyheter med fejkade händelser, dvs psykologiska operationer, från år 1948 i USA.

Den lagen upphävdes år 2012 av Obamaregeringen, där både demokrater och republikaner var överens om att istället legalisera Fake News i kombination med psy-ops. Det blev därmed lagligt att påverka allmänheten med kombinationen av fabricerade nyheter via media + psykologiska massoperationer med fejkade personer.

Från år 2012 har sedan en hel industri växt upp i USA, med sk "crisis actors" dvs fejkade krisfiguranter, som kan användas t ex vid en falskflagga där verkliga och fejkade offer blandas med varandra. Företagen tillhandahåller alla möjliga tjänster såsom amputerade skådespelare som kan agera skadade vid "terrorattacker", till fejkade lik som kan hyras en vecka och läggas ut på gatan eller som flyter i vatten.

Hur mycket möjlighet har allmänheten att undvika att påverkas av kombinerade psy-ops och Fake News om dessa två företeelser synkoniseras och utnyttjas av storföretag och Illuminatikontrollerade myndigheter, för att driva den enskilde medborgarens åsikter i en viss riktning?

En ganska lång analys här. Hon har lite hög röst, men har undersökt ämnet grundligt. (YT/Sane Progressive, 2018-02-22, 1 tim)


Vad innebär det att USA, via Saudiarabien försatt 21 miljoner människor i kris och i behov av humanitär hjälp, många är på flykt i Jemen? Militären har mördat över 700 000 i Jemen genom krig och svältkatastrof. Hur kommer det sej att Sverige som brev på posten istället lägger ett förslag om vapenvila i Syrien, men inte nämner ett ord i FN om Saudiarabiens krigsbrott mot Jemens civila? Hur kommer det sej att Löfven åker på resa inbjuden av Wallenberg för att träffa Saudiarabiens diktator? SR och Expressen samt SvD

Varför är USAs agenda godkänd i Jemen, men al-Assads agenda i Syrien förses med en FN-resolution? Vem är det som manipulerar allmän opinion?

Företaget Crowds-on-Demand säljer tjänster till storföretag, där grupper av människor agerar som köparen önskar, t ex som en politiskt uppretad folksamling med politiska krav som fejkas genom en politisk demonstration eller sammankomst.

Företaget Crisis-Cast har särskilt tränat personal att verka vid fejkade politiska sammankomster, opinionsmanipulering och genom att fejka krissituationer som masskjutningar.

Företaget Crisis-Casts personal har dessutom myndighetsgodkänd säkerhetsklassificering och kan agera vid flygplatser, tågstationer, tunnebanecentraler, skolor, sjukhus, stora köpcentrum, mediaföretag och privata säkerhetsföretag. Skådespelare som kan agera poliser, kriminella, affärsinnehavare, sjukvårdspersonal, brandmän, myndighetsföreträdare, bussförare, skadade, mediapersoner, medborgare på gatan osv, så att hela scenarion sätts upp och kan presenteras för allmänheten via nyheterna.

Företaget Crisis-Cast skryter med att dom har psykologiskt tränad krisfejkpersonal som kan påverka allmänheten i fejkade incidenter.


Om det rör sej om skapade agendor, skapade nyheter, skapade kriser med yrkesutbildade krisaktörer, betalda folksamlingar och manipulerade politiker hur kan vi säga att media inte serverar oss lögner. Hur kan vi säga att det råder frihet om det från år 2012 i USA, är juridiskt tillåtet för multinationella företag att iscensätta och mata oss med kombinerade Fake News och psy-ops via media?


Anmäl
2018-05-07 14:16 #1 av: Huygens

Energibolaget Entergy har lyckats sälja ett gaseldningskraftverk till kommunen i New Orleans, Louisiana, USA, efter en öppen debatt i oktober år 2017. Men många politiker ville istället satsa på förnybar sol- och vindkraft som inte kostade pengar på samma sätt som den inköpta gasen till gaseldningskraftverket.

En offentlig debatt hölls för allmänheten i New Orleans kommunfullmäktige.


Tack var den nya lagstiftningen i USA som tillåter företag att kombinera psy-ops med Fake News, kunde energibolaget Entergy iscensätta sin plan.

Energibolaget Entergy betalade och hyrde in en variant av sk crisis actors, dvs skådespelare som fick i uppgift att jubla när politikerna pratade om köpet av det dyra gaseldningskraftverket. Entergys inhyrda skådespelare buade och ropade negativa slagord när poltiker i talarstolen istället pratade om förnybara sol- och vindkraft.

Entergy kunde sedan m h a Fake News framställa mötet som om det fanns en överväldigande folklig majoritet för att köpa det dyra och miljöförstörande gaseldningskraftverket och att det samtidigt fanns en kraftig allmän opinion mot miljösnäll sol- och vindkraft.


Nyhetssajten The Lens Nola (2018-05-04) lyckades avslöja existensen av energibolaget Entergys manipulation av allmän opinion genom dom inhyrda skådespelare, när skådespelare erkände eller lyckades försäga sej.

Skådespelarna fick 60 $ + bonus varje gång dom visade upp sej i orange tröja med propaganda till stöd för byggandet av gaseldningskraftverket. Vissa skådespelare fick 200 $ om dom tog på sej "talande roller" och verbalt propagerade för Entergy och smutskastade politiker som ville ha sol- och vindkraft. Goebbels skulle varit stolt över en sådan psy-op.

Skådespelarna var även tvungna att skriva på ett anställningskontrakt om sekretess och tystnadsplikt om sin medverkan i Entergys psy-op. Ett 30-tal skådespelare hade sk "talande roller" och psy-op:en ansågs lyckad genomförd.


Entergys två mellanhänder, Garrett Wilkerson och Daniel Taylor, organiserade lågavlönade skådespelare som haft tillfälliga småroller eller varit statister i mindre kända TV-serier, till psy-op:en i New Orleans.

Wilkerson har sedan själv sagt att han samarbeter med psy-op-företaget Crowds on Demand för att skaffa fram skådespelare till allmänna samlingar. Wilkerson fick även en särskild bonus för varje skådespelare som han lyckades få att agera på det allmänna öppna kommunmötet för gaseldningskraftverket.


I mars 2018 godkände New Orleans kommunstyrelse det dyra gaseldningskraftverket med röstsiffrorna 6 - 1. Entergy förnekar sej ha något att göra med dom crisis actors som påverkade kommunpolitikerna och allmän opinion.

Dessutom är det inte längre olagligt i USA för storföretag att genomföra psy-op:s för att påverka sammankomster, med inhyrda skådespelare och betalda krisaktörer.

Entergys psy-op har mötts av nästan total mediamörkläggning i USA, även om enstaka korta artiklar omnämnt The Lens avslöjande, som t ex i NewsWeek.


Det kan vara läge att fundera över vem som figurerar i nästa falsk flagga. Visst, det finnas nästan alltid många verkliga offer för skolskjutningarna och skåpbilsattacker, men dom verkliga offren har ofta över åren ihopblandats med myndigheternas betalda och kontrakterade krisaktörer, som dessutom av given anledning ges mest mediautrymma.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.