2018-03-02 16:22 #0 av: Huygens

År 1948 infördes en lag i USA som förbjöd myndigheter och storföretag att kombinera psy-ops med Fake News. Ja, får det någon att fundera på vad bakgrunden är till CNNs Fake News-kampanj? Det var alltså förbjudet för multinationella företag att manipulera allmänhentens åsikter genom att kombinera Falska Nyheter med fejkade händelser, dvs psykologiska operationer, från år 1948 i USA.

Den lagen upphävdes år 2012 av Obamaregeringen, där både demokrater och republikaner var överens om att istället legalisera Fake News i kombination med psy-ops. Det blev därmed lagligt att påverka allmänheten med kombinationen av fabricerade nyheter via media + psykologiska massoperationer med fejkade personer.

Från år 2012 har sedan en hel industri växt upp i USA, med sk "crisis actors" dvs fejkade krisfiguranter, som kan användas t ex vid en falskflagga där verkliga och fejkade offer blandas med varandra. Företagen tillhandahåller alla möjliga tjänster såsom amputerade skådespelare som kan agera skadade vid "terrorattacker", till fejkade lik som kan hyras en vecka och läggas ut på gatan eller som flyter i vatten.

Hur mycket möjlighet har allmänheten att undvika att påverkas av kombinerade psy-ops och Fake News om dessa två företeelser synkoniseras och utnyttjas av storföretag och Illuminatikontrollerade myndigheter, för att driva den enskilde medborgarens åsikter i en viss riktning?

En ganska lång analys här. Hon har lite hög röst, men har undersökt ämnet grundligt. (YT/Sane Progressive, 2018-02-22, 1 tim)


Vad innebär det att USA, via Saudiarabien försatt 21 miljoner människor i kris och i behov av humanitär hjälp, många är på flykt i Jemen? Militären har mördat över 700 000 i Jemen genom krig och svältkatastrof. Hur kommer det sej att Sverige som brev på posten istället lägger ett förslag om vapenvila i Syrien, men inte nämner ett ord i FN om Saudiarabiens krigsbrott mot Jemens civila? Hur kommer det sej att Löfven åker på resa inbjuden av Wallenberg för att träffa Saudiarabiens diktator? SR och Expressen samt SvD

Varför är USAs agenda godkänd i Jemen, men al-Assads agenda i Syrien förses med en FN-resolution? Vem är det som manipulerar allmän opinion?

Företaget Crowds-on-Demand säljer tjänster till storföretag, där grupper av människor agerar som köparen önskar, t ex som en politiskt uppretad folksamling med politiska krav som fejkas genom en politisk demonstration eller sammankomst.

Företaget Crisis-Cast har särskilt tränat personal att verka vid fejkade politiska sammankomster, opinionsmanipulering och genom att fejka krissituationer som masskjutningar.

Företaget Crisis-Casts personal har dessutom myndighetsgodkänd säkerhetsklassificering och kan agera vid flygplatser, tågstationer, tunnebanecentraler, skolor, sjukhus, stora köpcentrum, mediaföretag och privata säkerhetsföretag. Skådespelare som kan agera poliser, kriminella, affärsinnehavare, sjukvårdspersonal, brandmän, myndighetsföreträdare, bussförare, skadade, mediapersoner, medborgare på gatan osv, så att hela scenarion sätts upp och kan presenteras för allmänheten via nyheterna.

Företaget Crisis-Cast skryter med att dom har psykologiskt tränad krisfejkpersonal som kan påverka allmänheten i fejkade incidenter.


Om det rör sej om skapade agendor, skapade nyheter, skapade kriser med yrkesutbildade krisaktörer, betalda folksamlingar och manipulerade politiker hur kan vi säga att media inte serverar oss lögner. Hur kan vi säga att det råder frihet om det från år 2012 i USA, är juridiskt tillåtet för multinationella företag att iscensätta och mata oss med kombinerade Fake News och psy-ops via media?