Religion och livsåskådning

Katolska Pedofilkyrkan

2018-06-09 20:21 #0 av: Huygens

I dagarna har Katolska Kyrkan skickat kardinal Pietro Parolin till Bilderberggruppens möte i Italien (7 - 10 juni). Vi kan med största sannolikhet anta att kardinal Parolin förmedlar Katolska Kyrkans instruktioner till dom församlade politiska ledarna. CNA, 2018-06-06


SR, 2018-06-07, en 45 min lång dokumentär tar upp en mängd fall av pedofilövergrepp inom Satanistiska Katolska Kyrkan. Jag nämner bara några punkter.

Den Satanistiska Katolska Kyrkans hemlighetsed för präster, den sk Crimen Sollicitationis infördes av påven år 1962 i syfte att mörka och dölja, dölja och mörka pedofilkyrkans sexövergrepp mot barn.

Katolska Kyrkans barnvåldtäkter skulle döljas för media och rättsväsendet, med den tvingande kristna satanistiska pedofil-eden, Crimen Sollicitationis.

Crimen Sollicitationis anses vara den heligaste eden en katolik kan ge och tystnadsplikten får under inga omständigheter brytas, inte vid dom grövsta pedofilbrotten. BBC avslöjade existensen av den hemliga pedofil-eden Crimen Sollicitationis i en dokumentär år 2006 (wiki).

Crimen Sollicitationis är Katolska Kyrkans absolut strängaste tystnadseden om allt som rör pedofilbrott av präster och kardinaler.

Katolska Kyrkan har pedofilaktiviteter i alla delar av världen; Storbritannien, Frankrike, Österrike, Spanien, USA, Kanada, Sydamerika, Mexiko, Australien osv.

SR:s dokumentär innehåller flera vittnesmål från personer som utsatts för pedofilpräster som barn. Vittnesmålen uppger att myndigheter och prästerskapet mörkar och döljer pedofilaktiviteterna. Offren smutskastas och marginaliseras av Katolska Kyrkans företrädare.

SR:s dokumentär nämner att flera hemliga katolska pedofilsällskap existerar med syfte att hemlighålla biskoparnas sexövergrepp på barn.


Vi känner till Hillary Clintons, Bill Clintons Haitikoppling och John Podestas pizzagate. Den politiska eliten och Katolska Kyrkans företrädare träffas i pedofilaktiviteter, blandat med frimurarnas kannibalistiska "Spirit Cooking". Bill Clinton är god vän med miljardären och dömde pedofilen/hallicken Jeffrey Epstein (wiki) som slapp undan med ett lindrigt fängelsestraff pga politiska kontakter. Alla kopplingar till Bill Clintons wiki-sida om Epstein är borttvättade.

John Podesta har nämnt sin livslånga vänskap med dömde pedofilen och USA:s Kongress talman Dennis Hastert (wiki). Avicii mördades av Illuminati, kanske pga det som synliggjordes i låten For a Better Day? (YT/Avicii, 2015-09-03, 4 min)

Jag betraktar det som naivt att bortse från kopplingen mellan Katolska Kyrkan och USA:s högsta politiska elit, när vi vet att i början av 2000-talet framkom att 3000 katolska präster i Chicago, Boston och andra storstäder begått pedofilbrott under Clintons, Bush och Reagans era. Pedofilbrott som Påven relativt framgångsrikt lyckats mörka.


I år är fler chefer än någonsin för nationella säkerhetstjänster och nationella militärorganisationer närvarande på Bilderberggruppens möte 7 - 10 juni 2018 i Turin, Italien. I år är även Påvens utrikesminister kardinal Pietro Parolin med på mötet. Som av en händelse har också G7, NATO och en militär sammarbetsorganisation för Ryssland + Kina toppmöte med sina högsta ledare, under samma dagar som Bilderbergruppen i Turin.

Illuminati sjunger unisont i kör.

Flera av Bilderberggruppens punkter på dagordningen handlar om sådant som kan resultera i krigshandlingar i Mellanöstern. Även mörkläggning av media och målsättningen att tysta uppmärksamma röster kring Satanistiska Katolska Kyrkans pedofilaktiviteter, är med på dagordningen. Vi vet att 700 000 människor mördats i kriget i Jemen, 4 miljoner svälter, varav många är barn och 23 miljoner människor är flyktingar i sitt eget land. USA och Storbritannien fortsätter leverera vapen till Saudiarabien, under tiden som media istället riktar sin uppmärksamhet mot al-Assads övergrepp i Syrien.

Det finns flera uppgifter som gör gällande att CIA filmar pedofilpolitiker med dolda kamera på frimurarceremonier. Toppolitiker i stil med Hastert och Clintons utsätts sedan för påtryckningar och går därför med på dom mäktiga familjernas krav. Familjerna ger därefter samma politiker omfattande kampanjbidrag för att bibehålla maktpositionen.

I sammanhanget spelar Katolska Kyrkan en viktig roll genom att slussa barnen till satanistiska pizzagate-ritualer där toppolitikerna får fritt spelrum, t ex på Epstein privata karibiska ö, dit han flög många betydelsefulla makthavare, inklusive medlemmar i brittiska kungafamiljen.Några artiklar:

Påven och pedofilerna. (Italiensk) SVT/Dokument Utifrån. Webb-TV (utgått?)
Påven förlåter 4000 pedofilpräster i Australien. Your News Wire, 2018-02-27
Australiens katolska pedofilskandal. SVT, 2017-02-07

Påven ber om förlåtelse för pedofili. SR, 2018-01-16
Chiles 34 biskopar avgår efter pedofilskandal. SVT, 2018-05-18

Katolska Brödraskapet SSPX förmedlade pedofilkontakter. SVT, 2017-08-15
Påven hjälpte Katolska Brödraskapet SSPX. SVT, 2017-08-15

Nya mörkläggningar av Katolska Pedofilkyrkan. SVT, Uppdrag Granskning
Uppdrag Granskning attackerades av Katolsk församling. SVT
Pedofilprästerna Gyllene Fängelse. SVT

Pedofilutredning mot kardinal Pell, Vatikanens finansminister. SVT, 2016-03-01


Den sistnämnda rättsprocessen mot kardinal Pell körs ytterst långsamt i Australien, där myndigheternas och medias tonvikt läggs på att smutskasta eller ogiltigförklara vittnesmål. Dessutom har australiska parlamentet satt en 15-års utredningstid på pedofilövergrepp (inte bara präster utan även politiker), vilket gör att många befarar att dom skyldiga som är ålderstigna hinner avlida innan en rättsprocess påbörjas. Om inte annat, kan australiska parlamentet efter 15 år lägga ner utredningen eller förhala processen med ytterligare 15 år.

I en vetenskaplig undersökning gjord av fotbollspelaren David Icke, visade en rundringning till polisdistrikt i USA, med lite överslagsräkning att varje år försvinner 100 000-tals barn spårlöst i USA, troligen till Illuminatis pedofilorganisationer och in till bankers samt finansinstituts satanistiska frimurarceremonier.

Dom politiskt och militärt mäktiga Illuminatifamiljerna stöder Katolska Pedofilkyrkan. Dels rör det sej om makt och inflytande. Troligen rör det sej också om energier som sugs ur barnen på en icke-fysisk nivå, som icke-mänskliga varelser (ovanför Illuminati) därefter använder på ett ondskefullt sätt.

I sammanhanget med Katolska Kyrkan och brittiska Drottningen, spelar Bilderberggruppen en central roll och mediatäckningen av Bilderbergruppens aktiviteter och målsättning är nära nog noll.


Anmäl
2018-06-22 16:11 #1 av: Huygens

Katolsk präst klappar till ett lite större barn vid någon typ av ceremoni. Omgivningens reaktion är saktfärdig, troligen pga prästens auktoritet. (YT/Noizy, 2018-06-18)


Anmäl
2018-07-05 14:37 #2 av: Huygens

Australiens domstol dömer Ärkebiskop Philip Wilson till det påfallande milda straffet av 1 års fängelse för Ärkebiskopens massiva mörkläggning av Katolska Kyrkans pedofili i Australien. DailyMail, 2018-07-03

Ärkebiskop Philip Wilson kommer troligen tillåtas "avtjäna" sitt straff i sitt hem och det är inte särskilt troligt att Ärkebiskopen behöver vistas i ett riktigt fängelse.


Omfattande Katolska Pedofilringar har utnyttjat 10 000-tals barn i Australien. SVT, 2017-12-15

Myndigheter, domstolar och politiker har under årtionden ägnat sej åt att hålla tillbaks rättsfallen mot Katolska Kyrkans pedofilpräster. Situationen är likadan i USA och Sydamerka, men där har Påven varit mer framgångsrik med att tysta ner rättsfallen mot prästerna, kardinalerna och biskoparna. Polisen har också varit mera hårdförd mot dom drabbade i dom sistnämnda länderna.


Katolska Kyrkan är en massiv Satanistisk Kult.

Påvens Audienshall (wiki) uppvisar en 10 m hög Djävulsdyrkarskulptur, som officiellt sägs föreställa en atombombsexplosion i Getsemane.

Syftet med skulpturen är att ingjuta skräck i besökarna när dom möter Påven.

Tyvärr är huvudet på den ormliknande figuren kapat i den enda public domain-bild jag hittat, finns på wikimedia. Sedd från sidan ser "Jesus", figurens huvud, allt annat än mänsklig ut. Den intresserade kan själv leta på nätet och fråga sej varför Påvens Audienshall är formad som ett jättelikt ormhuvud och varför hallens insida har två pelare som utgör enorma huggtänder och varför dom gigantiska ovala ornamentfönster utgör ormens ögon.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.