Religion och livsåskådning

Katolska Pedofilkyrkan

2018-06-09 20:21 #0 av: Huygens

I dagarna har Katolska Kyrkan skickat kardinal Pietro Parolin till Bilderberggruppens möte i Italien (7 - 10 juni). Vi kan med största sannolikhet anta att kardinal Parolin förmedlar Katolska Kyrkans instruktioner till dom församlade politiska ledarna. CNA, 2018-06-06


SR, 2018-06-07, en 45 min lång dokumentär tar upp en mängd fall av pedofilövergrepp inom Satanistiska Katolska Kyrkan. Jag nämner bara några punkter.

Den Satanistiska Katolska Kyrkans hemlighetsed för präster, den sk Crimen Sollicitationis infördes av påven år 1962 i syfte att mörka och dölja, dölja och mörka pedofilkyrkans sexövergrepp mot barn.

Katolska Kyrkans barnvåldtäkter skulle döljas för media och rättsväsendet, med den tvingande kristna satanistiska pedofil-eden, Crimen Sollicitationis.

Crimen Sollicitationis anses vara den heligaste eden en katolik kan ge och tystnadsplikten får under inga omständigheter brytas, inte vid dom grövsta pedofilbrotten. BBC avslöjade existensen av den hemliga pedofil-eden Crimen Sollicitationis i en dokumentär år 2006 (wiki).

Crimen Sollicitationis är Katolska Kyrkans absolut strängaste tystnadseden om allt som rör pedofilbrott av präster och kardinaler.

Katolska Kyrkan har pedofilaktiviteter i alla delar av världen; Storbritannien, Frankrike, Österrike, Spanien, USA, Kanada, Sydamerika, Mexiko, Australien osv.

SR:s dokumentär innehåller flera vittnesmål från personer som utsatts för pedofilpräster som barn. Vittnesmålen uppger att myndigheter och prästerskapet mörkar och döljer pedofilaktiviteterna. Offren smutskastas och marginaliseras av Katolska Kyrkans företrädare.

SR:s dokumentär nämner att flera hemliga katolska pedofilsällskap existerar med syfte att hemlighålla biskoparnas sexövergrepp på barn.


Vi känner till Hillary Clintons, Bill Clintons Haitikoppling och John Podestas pizzagate. Den politiska eliten och Katolska Kyrkans företrädare träffas i pedofilaktiviteter, blandat med frimurarnas kannibalistiska "Spirit Cooking". Bill Clinton är god vän med miljardären och dömde pedofilen/hallicken Jeffrey Epstein (wiki) som slapp undan med ett lindrigt fängelsestraff pga politiska kontakter. Alla kopplingar till Bill Clintons wiki-sida om Epstein är borttvättade.

John Podesta har nämnt sin livslånga vänskap med dömde pedofilen och USA:s Kongress talman Dennis Hastert (wiki). Avicii mördades av Illuminati, kanske pga det som synliggjordes i låten For a Better Day? (YT/Avicii, 2015-09-03, 4 min)

Jag betraktar det som naivt att bortse från kopplingen mellan Katolska Kyrkan och USA:s högsta politiska elit, när vi vet att i början av 2000-talet framkom att 3000 katolska präster i Chicago, Boston och andra storstäder begått pedofilbrott under Clintons, Bush och Reagans era. Pedofilbrott som Påven relativt framgångsrikt lyckats mörka.


I år är fler chefer än någonsin för nationella säkerhetstjänster och nationella militärorganisationer närvarande på Bilderberggruppens möte 7 - 10 juni 2018 i Turin, Italien. I år är även Påvens utrikesminister kardinal Pietro Parolin med på mötet. Som av en händelse har också G7, NATO och en militär sammarbetsorganisation för Ryssland + Kina toppmöte med sina högsta ledare, under samma dagar som Bilderbergruppen i Turin.

Illuminati sjunger unisont i kör.

Flera av Bilderberggruppens punkter på dagordningen handlar om sådant som kan resultera i krigshandlingar i Mellanöstern. Även mörkläggning av media och målsättningen att tysta uppmärksamma röster kring Satanistiska Katolska Kyrkans pedofilaktiviteter, är med på dagordningen. Vi vet att 700 000 människor mördats i kriget i Jemen, 4 miljoner svälter, varav många är barn och 23 miljoner människor är flyktingar i sitt eget land. USA och Storbritannien fortsätter leverera vapen till Saudiarabien, under tiden som media istället riktar sin uppmärksamhet mot al-Assads övergrepp i Syrien.

Det finns flera uppgifter som gör gällande att CIA filmar pedofilpolitiker med dolda kamera på frimurarceremonier. Toppolitiker i stil med Hastert och Clintons utsätts sedan för påtryckningar och går därför med på dom mäktiga familjernas krav. Familjerna ger därefter samma politiker omfattande kampanjbidrag för att bibehålla maktpositionen.

I sammanhanget spelar Katolska Kyrkan en viktig roll genom att slussa barnen till satanistiska pizzagate-ritualer där toppolitikerna får fritt spelrum, t ex på Epstein privata karibiska ö, dit han flög många betydelsefulla makthavare, inklusive medlemmar i brittiska kungafamiljen.Några artiklar:

Påven och pedofilerna. (Italiensk) SVT/Dokument Utifrån. Webb-TV (utgått?)
Påven förlåter 4000 pedofilpräster i Australien. Your News Wire, 2018-02-27
Australiens katolska pedofilskandal. SVT, 2017-02-07

Påven ber om förlåtelse för pedofili. SR, 2018-01-16
Chiles 34 biskopar avgår efter pedofilskandal. SVT, 2018-05-18

Katolska Brödraskapet SSPX förmedlade pedofilkontakter. SVT, 2017-08-15
Påven hjälpte Katolska Brödraskapet SSPX. SVT, 2017-08-15

Nya mörkläggningar av Katolska Pedofilkyrkan. SVT, Uppdrag Granskning
Uppdrag Granskning attackerades av Katolsk församling. SVT
Pedofilprästerna Gyllene Fängelse. SVT

Pedofilutredning mot kardinal Pell, Vatikanens finansminister. SVT, 2016-03-01


Den sistnämnda rättsprocessen mot kardinal Pell körs ytterst långsamt i Australien, där myndigheternas och medias tonvikt läggs på att smutskasta eller ogiltigförklara vittnesmål. Dessutom har australiska parlamentet satt en 15-års utredningstid på pedofilövergrepp (inte bara präster utan även politiker), vilket gör att många befarar att dom skyldiga som är ålderstigna hinner avlida innan en rättsprocess påbörjas. Om inte annat, kan australiska parlamentet efter 15 år lägga ner utredningen eller förhala processen med ytterligare 15 år.

I en vetenskaplig undersökning gjord av fotbollspelaren David Icke, visade en rundringning till polisdistrikt i USA, med lite överslagsräkning att varje år försvinner 100 000-tals barn spårlöst i USA, troligen till Illuminatis pedofilorganisationer och in till bankers samt finansinstituts satanistiska frimurarceremonier.

Dom politiskt och militärt mäktiga Illuminatifamiljerna stöder Katolska Pedofilkyrkan. Dels rör det sej om makt och inflytande. Troligen rör det sej också om energier som sugs ur barnen på en icke-fysisk nivå, som icke-mänskliga varelser (ovanför Illuminati) därefter använder på ett ondskefullt sätt.

I sammanhanget med Katolska Kyrkan och brittiska Drottningen, spelar Bilderberggruppen en central roll och mediatäckningen av Bilderbergruppens aktiviteter och målsättning är nära nog noll.


Anmäl
2018-06-22 16:11 #1 av: Huygens

Katolsk präst klappar till ett lite större barn vid någon typ av ceremoni. Omgivningens reaktion är saktfärdig, troligen pga prästens auktoritet. (YT/Noizy, 2018-06-18)


Anmäl
2018-07-05 14:37 #2 av: Huygens

Australiens domstol dömer Ärkebiskop Philip Wilson till det påfallande milda straffet av 1 års fängelse för Ärkebiskopens massiva mörkläggning av Katolska Kyrkans pedofili i Australien. DailyMail, 2018-07-03

Ärkebiskop Philip Wilson kommer troligen tillåtas "avtjäna" sitt straff i sitt hem och det är inte särskilt troligt att Ärkebiskopen behöver vistas i ett riktigt fängelse.


Omfattande Katolska Pedofilringar har utnyttjat 10 000-tals barn i Australien. SVT, 2017-12-15

Myndigheter, domstolar och politiker har under årtionden ägnat sej åt att hålla tillbaks rättsfallen mot Katolska Kyrkans pedofilpräster. Situationen är likadan i USA och Sydamerka, men där har Påven varit mer framgångsrik med att tysta ner rättsfallen mot prästerna, kardinalerna och biskoparna. Polisen har också varit mera hårdförd mot dom drabbade i dom sistnämnda länderna.


Katolska Kyrkan är en massiv Satanistisk Kult.

Påvens Audienshall (wiki) uppvisar en 10 m hög Djävulsdyrkarskulptur, som officiellt sägs föreställa en atombombsexplosion i Getsemane.

Syftet med skulpturen är att ingjuta skräck i besökarna när dom möter Påven.

Tyvärr är huvudet på den ormliknande figuren kapat i den enda public domain-bild jag hittat, finns på wikimedia. Sedd från sidan ser "Jesus", figurens huvud, allt annat än mänsklig ut. Den intresserade kan själv leta på nätet och fråga sej varför Påvens Audienshall är formad som ett jättelikt ormhuvud och varför hallens insida har två pelare som utgör enorma huggtänder och varför dom gigantiska ovala ornamentfönster utgör ormens ögon.


Anmäl
2018-08-25 19:17 #3 av: Huygens

Påven är på tvådagarsbesök i Irland och ska träffa offer som utsatts för pedofilövergrepp av kyrkans företrädare i mer än 50 år.

Påven säger sej känna skam.


Att omfattningen på pedofilbrotten kunnat bli så stor och kunnat pågå så länge, beror på att olika irländska regeringar kontinuerligt mörkat och dolt, dolt och mörkat Katolska Kyrkans pedofilbrott. Irlands toppolitiker har i många år aktivt försvårat polisutredningar samt fördröjt och hindrat rättsprocesser i ett intensivt samarbete med Katolska Kyrkans biskopar, brittisk säkerhetstjänst samt brittiska kungahuset och dess adel.

Tusentals barn har under många årtionden utsatts för övergrepp av Katolska Pedofilkyrkans präster på Irland, som organiserat sin verksamhet via hemliga sällskap. SVT och Sveriges Radio

Darren McGavin berättar att han som 7-åring bands fast i händer och fötter över ett bord av en präst i Dublin som våldtog honom. Sveriges Radio

Mönstret går igen och troligen har irländska barn "försvunnit" i frimurarritualer eller i varianter av "Spirit Cooking" - Pizzagate. Notera också hur svensk media under alla dessa årtionden i stort sett totalt lagt locket på och åtlytt Bilderberggruppens direktiv om mörkläggning.


Anmäl
2018-08-26 12:53 #4 av: Huygens

Katolska Pedofilkyrkan uppmanas att överlämna sitt "utredningsmaterial" till polisen. Irlands statsminister säger att han funderar på att börja pressa kyrkan. SVT

Tro på det.


Anmäl
2018-08-27 19:27 #5 av: Huygens

Påven uppmanar homosexuella att söka psykvård. SVT


Ärkebiskop Carlo Maria Viganò i USA, har skrivit ett 11 sidor långt offentligt brev, som uppger att påven redan år 2013 kände till att det fanns mängder med anklagelser om pedofilövergrepp mot ärkebiskopen i Washington, Kardinalen Theodore McCarrick.

Påven gjorde inget för att utreda anklagelserna mot Kardinalen McCarrick. Ärkebiskop Viganò anser att påven styrt Katolska Kyrkan i felaktig riktning. vilket grumlat och blockerat utredningarna. Påven hade ingen lust att svara på journalisternas frågor om Viganòs brev.

En intern utredning kom fram till att anklagelserna mot Kardinalen McCarrick är trovärdiga och i somras avgick han. Sveriges Radio samt SVT


Anmäl
2018-08-31 18:23 #6 av: Huygens

En kanal för Katolska Pedofilkyrkan att få tillgång till barn är via hemliga sällskap och satanistiska frimurarritualer där uppsatta medlemmar ur Jehovas Vittnen har en aktiv organisatorisk roll. Wikisidan om Jehovas Vittnens pedofilövergrepp (wiki-länk) nämner dock inte ett ord om kopplingen till Katolska Kyrkan.

Wikipediasidan om Jehovas Vittnens pedofilaktiviteter ser också initialt imponerande ut, men är i praktiken en mörkläggning av verksamheten. Tyvärr raderas med tiden information på dessa wikisidor. Då Jehovas Vittnen är slutet, fruktar enskilda medlemmar uteslutning ifall dom går till polis eller rättsväsendet. Istället måste medlemmarna rapportera pedofilövergrepp till ett särskilt Jehovas Vittnens "råd", där pedofilprästerna själva sitter med som ledamöter. Pedofilverksamheten sträcker sej många årtionden bakåt i tiden.


Dessutom kontrollerar Bilderberggruppen, Australiens rättsväsende, vilket gjort att åklagarnas pedofilutredningar mot Jehovas Vittnen varit sparsamma eller resulterat i ingenting. Sammanlagt fanns det 1006 pedofilärenden i Australien mot Jehovas Vittnens medlemmar, år 2014.

Australiens Ten News; ett kort nyhetsklipp, där Jehovas Vittnens rådsmedlem Max Horley förklarar att allt utredningsmaterial om pedofili förstörs av Jehovas Vittnen, när utredningen är "klar". Det innebär att Jehovas Vittnen inte polisanmäler pedofilövergrepp i Australien (och troligen inte i många andra länder).

(YT/Primitive C, 2015-09-17, 2 min) - från år 2014.

Jehovas Vittnen i Australien säger sej ha uteslutit 400 pedofilmedlemmar, men av dessa har minst 200 pedofiler återfått sitt medlemskap i Jehovas Vittnen.


En nätsökning på Jehovas Vittnen ger många träffar som inte syns i svensk media (duckduckgo).

Situationen i Storbritannien är likadan som i Australien rörande Jehovas Vittnens mörkläggning av prästernas pedofilaktiviteter. Brottslingarna anmäls inte till polisen och dokumentation förstörs. The Telegraph, 2017-11-20


En delstat i USA där Katolska Pedofilkyrkans bubbla delvis spruckit är Pennsylvania. Polisen berättar att mer än 300 pedofilpräster begått långt över 1000 pedofilbrott. Troligen rör det sej om 10 000-tals barn över en period av 70 år, där präster under organiserade former förgripit sej på barnen. Situationen i Pennsylvania framställs dock av traditionell media som mindre omfattande än dom stora pedofilavslöjande mot Katolska Kyrkans präster i Chicago och Boston på 1980- och 1990-talen.

Samma polisväsen och samma rättsapparat i USA, som i årtionden mörklagt och dolt, dolt och mörklagt dessa prästers övergrepp, går alltså nu ut med informationen att 300 pedofilpräster varit aktiva i Pennsylvania. Troligen för att offrens röster blivit för högljudda. USAs fasadfigurer låter därför förlåten falla, men under skadekontrollerande former ("Vi hade ingen aaaaning".).

Polisväsendet och rättsapparaten kontrolleras i USA av Pentagon, säkerhetstjänsten och ytterst av makthavarna i Bilderberggruppen.

SVT, 2018-08-15
YLE, 2018-08-15
Aftonbladet, 2018-08-15


Vad som nämns sparsamt i media är att USA-polisen anser att det fortfarande finns "10-tals" aktiva pedofilpräster i Pennsylvania som systematiskt utnyttjar barn. Prästerna samarbetar i slutna sällskap och taturerar in små kors eller andra symboler i hårbottnen på utnyttjade barn. Prästkollegor får därmed möjlighet att identifiera vilka barn som är sårbara och utsatta, även om barnens familjer flyttar till annan ort för att komma bort från den lokale pedofilprästen, som rättsapparaten valt att ignorera.


Påven har dessutom uppmanat kardinal Donald Wuerl i Washington, att fly USA och gömma sej i Rom för att slippa pedofilutredning, rapporterar Life Site, 2018-08-30.

Då det inte helt går att tysta avslöjandena mot Katolska Pedofilkyrkan, väljer stormedia att gå en annan väg. Nyhetsbyrån Reuters beskyller "konservativ media" för att vilja undergräva Påve Francis, genom att rapportera om rättsprocesserna mot pedofilpräster. REUTERS, 2018-08-30

Dock är även "konservativ media" kontrollerad och manipulerad, manipulerad och kontrollerad av Rockefellers, Rothschilds, Morgans, Vanderbilts och övriga multinationella mediaägare. Både hänsynslöse Donald Trump och Hillary Clinton är dockor kontrollerade av samma makthavare, kontrollerade av Illuminati. Officiell granskningen av Katolska Kyrkan är därför sprungen ur kontrollerad "opposition". Den bild som media ger oss är tillrättalagd för att möjliggöra Bilderberggruppens skademinimering. Barnen som Katolska Pedofilkyrkan utnyttjat, utnyttjas även av Bilderberggruppens medlemmar.

Holly Seeliger (Erwin?) har gjort en längre videoanalys över dom aktuella delarna av ämnet: (YT/Zoon Politikon, 2018-08-31, 1 tim)


Anmäl
2018-09-12 20:28 #7 av: Huygens

Enligt förhandsuppgifter idag ur Tyska Biskopskonferensen (DBK) har 1670 pedofilpräster begått övergrepp på minst 3677 barn över en period av 70 år. Studien kommer presenteras för Kardinal Reinhard Marx i Fulda, 25 september. Ytterst få tyska pedofilpräster har fått straff av kyrkan.

Polis och åklagarmyndighet har sparsamt kontaktas av tyska katolska kyrkan och dom flesta fallen av pedofili begångna av tyska präster har mörkats och tystats ner, tystats ner och mörkats.

Aktuelle Nachrichten DE, 2018-09-12
Zeit Online, 2018-09-12


Anmäl
2018-10-28 18:49 #8 av: Huygens

Dom tyska myndigheterna har varit ovilliga att göra något åt övergreppen.

En grupp straffrättsprofessorer har därför anmält brotten till åklagarmyndigheterna i samtliga 27 stift. Sverige Radio, 2018-10-27


Anmäl
2018-12-20 08:34 #9 av: Huygens

Upp mot 700 katolska misstänkta pedofilpräster tros ha begått övergrepp på barn i delstaten Illinois, USA. Katolska pedofilkyrkan hävdar att det bara rör sej om 185 pedofilpräster, men åklagarmyndigheten i Illinois säger sej vara av annan åsikt och tror att antalet präster är betydligt högre. SVT

Enligt åklagarmyndigheten i Illinois har Katolska kyrkan varit ytterst sparsam med att utreda pedofilövergreppen. Man kan fråga sej varför åklagarmyndigheten i Illinois inte själva utrett dom kriminella olagligheterna med en gång och istället lämnat till en synnerligen partisk organisation att brottsutreda sina egna präster.

En gissning är att vad vi ser nu, är resultatet av en maktkamp inom Illuminati där bl a avslöjandena kring Pizzagate och Podestas sk "Spirit Cooking" vädrats i alternativmedia och mörkats i traditionell media, bl a svensk traditionell media såsom SVT, SR, DN mm.


Anmäl
2018-12-20 10:42 #10 av: [Hukanson]

När kineserna annekterade Tibet trängde soldaterna in i buddhistklostren och tvingade munkar och nunnor att ha samlag med varandra för att med våld återupprätta den naturliga heterosexuella ordningen. Celibat anser de vara av ondo och skapar bara perversa missanpassningar.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2019-01-07 18:44 #11 av: Huygens

Kardinal och ärkebiskop Philippe Barbarin åtalad i rättegång i Lyon, Frankrike, för delaktighet i pedofilmål. SVT

Fransk TV:s granskning visar att 25 biskopar skyddar minst 30 av Illuminatis katolska pedofilpräster. Troligen rör det sej om 100-tals franska präster som mörkas av pedofilkyrkan.


Anmäl
2019-02-06 20:24 #12 av: Huygens

Påven; präster våldtar antagligen nunnor. SVT

Nunnor i Europa, Indien, Amerika och Afrika tvingas till abort, prästerna förnekar faderskapet.


Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.