Övrigt

https://www.va.se/nyheter/2018/11/12/svenska-bioha

2018-11-13 08:55 #0 av: Tant Grön

Detta händer i Storbrittanien, man tror inte det är sant. https://www.va.se/nyheter/2018/11/12/svenska-biohackarbolaget-skapar-panik-i-storbritannien--ska-satta-in-mikrochip-i-hundratusentals-anstallda/

Anmäl
2018-11-13 09:15 #1 av: [NeferNefer]

Förskräckt

Och tydligen är runt 4000 svenskar redan chippade! Det är ju helt galet!

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2018-11-13 10:03 #2 av: Carmarino

Om man byter jobb då? Ska företaget fortsätta att använda det till att spionera på sina före detta anställda, eller betalar de borttagningen av chipet?

¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ

Anmäl
2018-11-13 15:49 #3 av: wildfire

Men tvi vale Arg

Det här ville man inte tro för några år sedan men tekniken har sakteliga smugits på oss och med det ett stort beroende  och värre lär det bli Ledsen

Sånt där kommer jag aldrig ta emot och varför detta enorma kontrollbehovet på allt och alla.Ser vi på dagens utvecklade teknik borde dom kunna lösa det på annat sätt än att sätta in saker i kroppen för att ha kontroll 24/7  och hur påverkar det kroppens hälsa.

Hoppas det blir såna protester så det inte kan genomföras.Fy och usch man blir illamående Ledsen

Visste att 3000 gjort det i Sverige och den siffran stiger det ser vi nu med 4000.


Anmäl
2018-11-13 21:04 #4 av: Huygens

Makthavarna kommer att använda fler och fler falskflaggor för att motivera total masschippning av befolkningen. Tidningartiklar kommer att rapportera fejkade nyheter i stil med att "den kände terroristen var inte mikrochippad och kunde därför inte spåras av säkerhetstjänsten".

Det kommer att användas som argument för att alla människor ska mikrochippas, av "säkerhetsskäl". Att det sedan är lydmyndigheter som står bakom terrorattackerna, likt den på Drottninggatan i Stockholm, kommer givetvis inte att nämnas i traditionell media.

Tänker man bara 10 sekunder, inser man att Islamiska Staten inte kan ha haft något som helst att vinna på den terrorattacken. Inga viktiga samhällsfunktioner eller makthavare angreps. Folklig avsky väcks istället. Däremot om NATO, som kontrollera IS, vill få en lämplig reaktion från allmänheten, passar statsterrorismen in i bilden och blir ett led till den mikrochippad befolkning.


Mikrochippen kommer inte bara att kunna läsa tankar, utan chippen kommer även implantera tankar, styra beteenden och känslor. Redan idag är det så långt gånget att majoriteten av befolkningen inte ens kan ifrågasätta vad som sker eller vad lydmedia rapporterar.Så här skrev jag på Datorn.iFokus när Google släppte sin tankeläsande "hjälm":
============================================================

Google kan nu läsa dina tankar med AlterEgo. Du sätter bara apparaten över ditt huvud och tänker dina frågor. Google läser dina tankar och ger dej svaren. New Scientist, 2018-04-04

What could possible go wrong...

Troligen kommer folk stå i kö för att få möjlighet att köpa AlterEgo när den släpps i närmaste butik. CIA/NSA/GCHQ kan sedan läsa alla dina tankar och avslöja visselblåsare innan någon hinner avslöja regeringens brott mot allmänheten.


Varifrån kommer teknik att läsa dina tankar? DARPA? Icke-mänskliga varelser? Monsanto? Ryska agenter? Och varför bara läsa dina tankar när Google ändå har tillgång till din hjärna...

Alla vill väl sjunga i kör?
---

AlterEgo läser mikrosignaler i nerverna till käken som går från hjärnan och kan detektera 90 % av tänkta ord. DailyMail

Ifall apparaten utvecklas kan den bli trådlös och läsa tankar på några meters avstånd. Det enda som i så fall kan skydda dina tankar är aluminiumfolie.

Foliehatten blir det enda verkliga skyddet.


Till en början kommer det vara "frivilligt" att låta sej mikrochippas. Sedan kommer det bli "nödvändigt" och till sist kommer det vara enligt "lagens krav" att alla måste få sina tankar övervakade av mikrochip.

För att "skydda dej" mot terrorister.


Som David Icke säger, om det är en sak du ska säga nej till, är det att låta myndigheterna mikrochippa dej. När mänskligheten låtit sej mikrochippas är det Game Over.

Mikrochippet i din kropp kommer inte enbart att läsa dina tankar.
---

AI kan med sk Black Mirror-teknik ta reda vilka melodier du nynnar på i hjärnan. Tekniken kommer att underlätta för reklamföretag som vill låta dej lyssna på utvalda låtar efter just din musiksmak, genom att scanna av din hjärna när du passerar butiker på stan. DM

I förlängningen hoppas forskarna kunna utveckla tekniken så att den kan läsa av hela din hjärna och sedan lagra i en central AI-dator, samtliga låtar och musikstycken du gärna lyssnar på.

Eller varför inte, placera en "favoritlåt" i den del av din hjärna som är kopplad till njutningscentrat. Och kanske bara halva låten, så att du känner dej manad att betala för att få hela.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.